Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü kararını verdi! Gelecek sezon...

Özgür Koç
30.04.2024 - 15:30 | Son Güncellenme: 30.04.2024 - 15:55

Fenerbahçe'nnin devre arasında sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün geleceği belli oldu.

Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü kararını verdi! Gelecek sezon...

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin devre arasında LaLiga ekibi Atletico Madrid'den 6 aylığına kiralık olarak kadrosuna kattığı 27 yaşındaki milli stoper beklentilerin altında kaldı. Sarı lacivertli forma ile tüm kulvarlarda 12 maça çıkan ve 783 dakika sahada kalan deneyimli savunmacı, geleceğiyle ilgilikararını verdi.

Atletico Madrid'e geri dönecek

İspanyol basınından Elgoldigital'in haberine göre Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe olan sözleşesinin bitmesinin ardından sezon sonunda Atletico Madrid'e geri dönecek. 

Çağlar, Hermoso'nun yerini alacak

Haberin detayında, Atletico Madrid yönetimi takımın hedefleri açısından çok önemli olması beklenen gelecek sezon için planlamalarına devam ettiği kaydedildi. Kadrosunda önemli değişiklikler yapacak olan Madrid ekibinde, Mario Hermoso'nun olası ayrılığı nedeniyle Çağlar Söyüncü'nün takıma tekrar katılarak savunmanın bir parçası olmasının en önemli hamle olarak öne çıktığı vurgulandı. 

'Türkiye'de inilşi çıkışlı bir grafik sergiledi"

Çağlar Söyüncü'nün bu geri dönüşünün sadece savunmadaki olası bir boşluğu doldurmak için değil, aynı zamanda dünya standartlarında bir savunma oyuncusu olarak konumunu doğrulamak için olduğunun vurgulandığı haberde, "Avrupa Şampiyonası öncesinde daha fazla süre almak için sözleşme imzaladığı Fenerbahçe'de umut verici bir başlangıcın ardından inişli çıkışlı bir sezon geçirdi. Sağlam bir başlangıca rağmen, yaşadığı sakatlık ve Olympiakos'a karşı sergilediği olumsuz performans, onun Türk kulübünde geçirdiği döneme damgasını vurdu" ifadelerine yer verildi.

Adını yeniden duyurma şansı bulacak

27 yaşındaki futbolcunun, sezon başında Leicester City ile yollarını ayırdıktan sonra imza attığı Atletico Madrid'de 9 maçta 212 dakika süre alarak beklentilerin altında kalsa da yeniden Simoene yönetiminde adını yeniden duyurma şansını yakabileyeceği haberin detayında yer aldı. 

İlk 11 için rekabet edecek

Çağlar Söyüncü'nün Atletico'ya dönüşünün sadece kulüp için stratejik bir hamle değil, aynı zamanda oyuncunun gerçek potansiyelini göstermesi için ikinci bir şans olduğunun da altı çizilirken, "Simeone'nin antrenör kadrosu, Türk'ün kadroya entegrasyonu ve gelişiminde belirleyici olacak ve dönüşünün savunmada önemli gelişmelere ve ilk 11 için daha büyük rekabete dönüşmesini umuyor." denildi.

Senin için hazırladığımız haberler