Fenerbahçe'ye Cengiz Ünder Şoku! Sakatlanarak Oyundan Çıktı

Burak Alaca
21.08.2023 - 22:48 | Son Güncellenme: 22.08.2023 - 01:33

Fenerbahçe'nin Süper Lig'in 2. haftasında Yılport Samsunspor ile oynadığı maça etkili başlayan ve bir asist yapan yeni transfer Cengiz Ünder sakatlanarak kenara geldi.

Fenerbahçe'ye Cengiz Ünder Şoku! Sakatlanarak Oyundan Çıktı

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Yılport Samsunspor ile mücadele ediyor. Sarı-Lacivertliler'de maça ilk 11 başlayan yeni transfer Cengiz Ünder'in sakatlığı ile korkuttu.

Oyundan çıktı

Dakikalar 64'ü gösterirken sakatlık yaşayan Cengiz Ünder kenara gelerek yerini İrfan Can Kahveci'ye bıraktı. Milli oyuncunun durumu belirsizliğini koruyor.

İlk maçından gole dokundu

Karşılaşmaya ilk 11 çıkan Cengiz Ünder, dakikalar 62'yi gösterirken daha önce İtalya Serie A ekibi Roma'da da birlikte oynadığı Edin Dzeko'ya yaptığı asistle takımının öne geçmesinde pay sahibi oldu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Cengiz Ünder’in bonservis rekorunu kırdı
Habere Git

15 milyon Euro'ya transfer edildi

Fenerbahçe, 26 yaşındaki milli oyuncuyu Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya'dan 15 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattı. 

Avrupa'da 3 takım gezdi

2017'de Rams Başakşehir forması giyen Cengiz Ünder, 14.25 milyon Euro karşılığında İtalyan ekibi Roma'ya transfer olmuştu. Sonrasında Premier League ekibi Leicester City'ye kiralanmış, son olarak da Fransız devi Marsilya'ya transfer olmuştu.

Fenerbahçe'nin içine su serpen haber

Cengiz Ünder maç sonu yaptığı açıklamalarda "Sadece kramp girdi hiçbir sıkıntım yok" ifadelerini kullanarak Fenerbahçe taraftarlarının içine su serpti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de yeni transferler ilk kez sahada!
Habere Git

Fred sakatlanarak çıktı

Fenerbahçe'nin karşılaşmaya ilk 11 çıkan bir diğertransferi Fred, karşılaşmanın 85. dakikasında oyundan çıkarak yerini Bartuğ Elmaz'a bıraktı.

Senin için hazırladığımız haberler