Fenerbahçe'de Fred-İsmail Kartal zirvesi: "Tek amacım seni korumaktı!"

İsa Kethüda
21.04.2024 - 08:27 | Son Güncellenme: 21.04.2024 - 08:35

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin çeyrek final rövanş maçında Olympiakos ile oynanan karşılaşmada oyundan alınan Fenerbahçe'nin yıldız ismi Fred, İsmail Kartal'ın kapısını çaldı.

Fenerbahçe'de Fred-İsmail Kartal zirvesi: "Tek amacım seni korumaktı!"

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında Yunan ekibi Olympiakos'a karşı Fred'i oyundan alan teknik direktör İsmail Kartal'ın bu kararı büyük tepki çekmiş, Brezilyalı yıldız da oyundan alınırken bu karara anlam verememişti. Sabah'ta yer alan habere göre; tecrübeli futbolcu, tesiste hocasının kapısını çaldı. Olympiakos maçında oyundan aldığı için eleştirilen deneyimli çalıştırıcı ise “Tek amacım seni korumaktı, herhangi bir ön yargım yok” dedi.

Fred'in yerine giren Zajc bekleneni veremezken Brezilyalı oyuncunun çıkışta hocasına 'neden çıkarıyorsun?' sorusu ise akıllara kazındı. 

Fred ile İsmail Kartal özel bir görüşme yaptı

Yıldız orta sahanın bu duruma anlam verememesi Samandıra'ya kadar uzandı. Fred, İsmail Kartal ile özel bir görüşme yapmak için hocasının kapısını çaldı. 

İlgini Çekebilir
Maç sonu Abdullah Avcı'dan Uğurcan'a sitem!
Habere Git

İsmail Kartal: "Benim tek amacım seni korumaktı"

62 yaşındaki çalıştırıcı, Sambacı'yı sıcak karşılayıp sebeplerini tek tek anlatırken oyuncusunun da gönlünü aldı. "Benim tek amacım seni korumaktı" dediği öğrenilen İsmail Kartal, şu sözlerle de Fred'i kendine getirdi:

"Sakatlığın yeniden ortaya çıkabilirdi"

"Önümüzde çok kritik maçlar var ve sen de kritik bir sakatlıktan çıktın. Olympiakos maçında sana daha fazla yüklenseydik sakatlığın yeniden ortaya çıkabilirdi. Sana karşı asla bir ön yargım yok ve senin sağlığını düşündüm.

"Senden şampiyonluk performansı bekliyorum"

Yazılanlara sakın bakma. Kalan 6 haftada senden şampiyonluk performansı bekliyorum ve bu yüzden de sağlıklı kalman için bu hamleyi yaptım."

İlgini Çekebilir
Saliha Şahin Beşiktaş Ayos’ta
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler