Fenerbahçe, Leonardo Spinazzola'yı transfer etmek istiyor!

Ali Bozkurt
05.05.2024 - 11:46 | Son Güncellenme: 05.05.2024 - 11:55

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına erken başlayan Fenerbahçe, gündemine Roma'nın 31 yaşında sol bek oyuncusu Leonardo Spinazzola'yı aldı. Detaylar...

Fenerbahçe, Leonardo Spinazzola'yı transfer etmek istiyor!

AJANSSPOR HABER

Şampiyonluk için Galatasaray ile yarışan Fenerbahçe, bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kanarya'da sezon sonunda yüksek bonservis bedeliyle takımdan ayrılması beklenen Ferdi Kadıoğlu'nun alternatifi olarak da Roma'nın sol beki gündeme alındı. 

Menajerler önerdi

Sabah'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe'ye Roma ile sözleşmesi bitecek olan Leonardo Spinazzola menajerler tarafından önerildi.

Yönetim onay verdi

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Fenerbahçe yönetimi İtalyan oyuncu için yeşil ışık yaktı. 31 yaşındaki İtalyan yıldız için kısa süre içinde resmi temaslar başlayacak.

Sene sonunda sözleşmesi bitiyor

Bonservisi Roma'da olan tecrübeli futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Yeni bir sözleşme imzalaması beklenmeyen yıldız ismin başka bir ülkede futbol oynamak istediği iddia edildi.

Ferdi Kadıoğlu'na dev talipler

Başta Premier Lig ekibi Arsenal'in de devrede olduğu yıldız oyuncu için birçok kulüp talip oldu. Fenerbahçe, yıldız oyuncunun sene sonunda yüksek bonservis ile takımdan ayrılmasını bekliyor. Ferdi'den gelecek bonservis ile de takıma yeni isimler katılacak.

Senin için hazırladığımız haberler