Fenerbahçe, Rodrigo Becao Transferinde Sona Geldi! Bonservisi...

Ali Bozkurt
14.07.2023 - 10:45 | Son Güncellenme: 14.07.2023 - 10:55

Teknik direktör İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de gündeme gelen Rodrigo Becao transferinde bonservis bedeli belli oldu. Detaylar...

Fenerbahçe, Rodrigo Becao Transferinde Sona Geldi! Bonservisi...

AJANSSPOR HABER

Ryan Kent, Dzeko, Alexander Djiku, ve Umut Nayir transferi ile gelecek sezona hızlı giriş yapan Fenerbahçe son olarak Sebastian Szymanski'yi kadrosuna dahil etti. Sarı-Lacivertliler şimdi ise gündemine Rodrigo Becao'yu aldı. 27 yaşındaki savunmacıya ödenecek bonservis bedeli de belli oldu. Detaylar...

5 oyuncu transfer edildi

Transfer dönemine hızlı giriş yapan Fenerbahçe, 5 oyuncuyu ile sözleşme imzaladı. Sarı-Lacivertliler ilk olarak Ryan Kent'i kadrosuna katarken daha sonra Inter'den ayrılan Edin Dzeko'yu renklerine bağladı. Kanarya,  forvet pozisyonunu milli golcü Umut Nayir'le güçlendirdi. Stoper tandemine Alexander Djiku'yu ekleyen Fenerbahçe, on numara pozisyonu için Sebastian Szymanski ile anlaşma sağladı.

Becao'da son aşamaya gelindi

Fabrizio Romano'nun haberine göre Fenerbahçe stoper bölgesine takviye yapmak isterken gündemine  aldığı Becao transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-Lacivertliler, bir süredir görüşmeleri sürdürdüğü Becao transferinde son aşamaya geldi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Umut Nayir ve Djiku, kampa katıldı
Habere Git

Becao'nun bonservisi belli oldu

İddialara göre Fenerbahçe, Becao için Udinese ile yaklaşık 10 milyon euro bonservis bedeli üzerinden anlaşmaya yakın. Kulüpler arasında son detaylar görüşülüyor.

Rodrigo Becao'nun Udinese'den aldığı yıllık maaşı yaklaşık 700 bin Euro olarak biliniyor.

Rodrigo Becao'nun performansı

Rodrigo Becao, bu sezon Serie A'da çıktığı 28 maçta 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler