Fenerbahçe'den Crespo'ya İki Seçenek | Transfer Haberleri

Orhan Gülek
04.07.2023 - 18:08 | Son Güncellenme: 04.07.2023 - 18:17

Fenerbahçe'de yeni sezon kadro planlaması hala devam ediyor. Performansı ile sık sık gündeme gelen Miguel Crespo'ya Fenerbahçe yönetimi iki seçenekli teklifini iletti.

Fenerbahçe'den Crespo'ya İki Seçenek | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de 2022-2023 sezonu şampiyonluğunu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Yeni sezon için çalışmalarına start veren Kanarya, Ryan Kent ve Edin Dzeko gibi iki önemli ismi kadrosuna katarken, Portekizli oyuncusu Miguel Crespo'ya da iki yönlü bir teklif sundu.

Ya yeni sözleşme ya ayrılık

Geçen sezonun başında performansı yüksek olmasına karşın haftadan haftaya düşüş yaşayan Miguel Crespo ve menajeriyle masaya oturuldu. Gazete Vatan'ın haberine göre Crespo'ya yeni sözleşme imzalama ya da ayrılma teklifi verildi.

Miguel Crespo'ya 1. teklif

Yıllık maaşı 500 bin euro olan ve takımının en az kazananlarından biri olan Miguel Crespo'ya 1.5 milyon euro civarında yeni bir sözleşme imzalanabileceği belirtildi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye yeni sportif direktör geldi
Habere Git

Miguel Crespo'ya 2. teklif

Crespo'ya sunulan ikinci teklif ise 10 milyon euro civarında bir teklif getirmesi oldu. Bu yönde bir teklif gelmesi halinde Crespo'ya ayrılık izninin verileceği mesajı verildi.

Crespo'nun eşi İstanbul'da kalmak istemiyor

Yeni evlenen Miguel Crespo'nun eşi ise Avrupa'da yaşamak istiyor. Crespo da öncelikle menajeri aracılığıyla kulüp arayacak. Aksi takdirde Fenerbahçe'de kalıp yeni sözleşme imzalayacak.

Miguel Crespo'nun performansı

Fenerbahçe'nin Eylül 2021'de 1.5 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 20 karşılığı bonservisle transfer ettiği 26 yaşındaki orta saha, sarı lacivertli formayla 62 resmi maça çıktı ve 4 gol atıp 6 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler