Fenerbahçe'den Emre Belözoğlu açıklaması!

21.12.2020 - 14:55 | Son Güncellenme: 21.12.2020 - 14:59

Son dakika Fenerbahçe haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, sportif direktör Emre Belözoğlu ile ilgili bir açıklama yayınladı. Açıklamada, "Teknik Direktörümüzü hedef alarak başlayan itibarsızlaştırma ve değersizleştirme girişimlerinin devamında şimdi de Sportif Direktörümüzle ilgili doğru olmayan, yıpratmaya yönelik adımların atıldığını görüyoruz" ifadeleri kullanıldı. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'den Emre Belözoğlu açıklaması!

Fenerbahçe, sportif direktörü Emre Belözoğlu'nun verdiği iddia edilen bir demece dair yalanlama bulundu. 

Dikkate almadık...

Kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi: "

"Fenerbahçe Spor Kulübü olarak basında yer alan; öğrenildi, bildirildi, ortaya çıktı gibi ucu açık, kaynağı belirsiz ifadelerle kulübümüz ve takımımız hakkında yazılan birçok sözde bilgiyi, prensip gereği yalanlamadık, dikkate almadık. 

Yıpratmaya yönelik adımların atıldığını görüyoruz

Ancak geldiğimiz noktada Teknik Direktörümüzü hedef alarak başlayan itibarsızlaştırma ve değersizleştirme girişimlerinin devamında şimdi de Sportif Direktörümüzle ilgili doğru olmayan, yıpratmaya yönelik adımların atıldığını görüyoruz. 

“Beni Bir Allah’ın Kulu Buradan Gönderemez”

Bunun en son örneği bugün Akşam gazetesinde, Şafak Gözmen imzalı olarak yer alan; Sportif Direktörümüz Emre Belözoğlu’nun söylediği iddia edilen: “Beni Bir Allah’ın Kulu Buradan Gönderemez” başlığı ile servis edilen gerçek dışı haberdir. 

Böylesine mesnetsiz bir yalanı gerçekmiş gibi okuyucularına servis eden, antrenmanlarımızı, Fenerbahçe’yi takip eden bir muhabiri dahi olmayan Akşam gazetesinin haber niteliği taşımayan bu içeriğinin dikkate alınmamasını rica ediyoruz" ifadeleri kullanıldı. 

Akşam gazetesi bugün verdiği haberde şu iddiada bulunmuştu: 

Fenerbahçe'de Sportif Direktör Emre Belözoğlu’nun, Malatya yenilgisinden bir gün sonra takımla yaptığı toplantıda verdiği sert mesajlar da işe yaramadı. Bazı oyuncuların formanın hakkını vermediğini düşünen Emre Belözoğlu o toplantıda, “Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da bu şekilde devam ederseniz birçoğunuzu göndereceğim. Fenerbahçe’yi bu şekilde temsil etmeye hakkınız yok. Eğer bu futbolla burada kalacağınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Siz gidersiniz, ben kalırım. Beni bu kulüpten Allah’ın kulu gönderemez haberiniz olsun” şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler