Fenerbahçe'den ilk transfer! Sol bek geliyor

Orhan Gülek
02.05.2024 - 19:57 | Son Güncellenme: 02.05.2024 - 21:44

Fenerbahçe, yaz transfer dönemi için Fatih Karagümrük'ten Levent Mercan ile anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den ilk transfer! Sol bek geliyor

Salim MANAV - AJANSSPOR

Gelecek sezonun kadro planlamalarını sürdüren Fenerbahçe'ye müjdeli bir haber geldi. Ajansspor'un geçtiğimiz ay duyurduğu transferi haberi daha resmiyet kazanmak üzere. Fenerbahçe, yaz transfer dönemi için  Fatih Karagümrük'ten Levent Mercan ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe, Levent Mercan için ne kadar ödeyecek?

Fenerbahçe, Levent Mercan'ın transferi için kulübü Fatih Karagümrük ile prensip anlaşmasına vardı.  Öğrenilen bilgilere göre 23 yaşındaki sol bek için bonservis bedeli olarak 2 milyon Euro artı bonus şeklinde anlaşmaya varıldı.

Levent Mercan'ın performansı 

23 yaşındaki sol bek bu sezon Fatih Karagümrük formasıyla çıktığı 32 maçta 1 gol ile 4 asist yaptı. 

Süleyman Hurma, Levent Mercan için ne demişti?

Levent Mercan'ın Fenerbahçe'ye olası transferi hakkında daha önce açıklamalarda bulunan Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, şu açıklamaları yapmıştı;

"Levent Mercan'ı sadece Fenerbahçe değil birçok takım istiyor. Nice'ten teklif geldi. Fiorentina gözlemci yolladı. Sezon sonunda bir yere gidecek. Fenerbahçe'ye mi, başka bir yere mi gider bilemiyoruz. Fenerbahçe'nin daha önce ilgisi oldu. Devre arası satmak istemedim. Satmayı çok arzu ettim, ekonomik olarak sıkıntılarım vardı. O dönemin hocası transfere karşı çıkınca Galatasaray'a olan transferi yattı. Galatasaray'a o gün 'Öncelik sizin, isterseniz veririm' dedim."

Senin için hazırladığımız haberler