Fenerbahçe Udinese'den Rodrigo Becao'yu Transfer Etmek İstiyor

Ali Bozkurt
24.06.2023 - 09:22 | Son Güncellenme: 24.06.2023 - 09:34

Süper Lig ekibi Fenerbahçe transfer çalışmalarına erken başlarken gündemine Serie A ekibi Udinese ile sözleşmesi sona eren Rodrigo Becao'yu aldı. Detaylar...

Fenerbahçe Udinese'den Rodrigo Becao'yu Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Transfer çalışmalarına erken başlayan Fenerbahçe, önce Ryan Kent'i transfer ederken daha sonra Edin Dzeko'yu kadrosuna kattı. Sarı-Lacivertliler, şimdi ise gündemine Rodrigo Becao'yu aldığı iddia edildi. Detaylar...

Fenerbahçe, Becao'yu kadroya katmaya yakın

Di Marzio'nun haberine göre, Fenerbahçe, Udinese forması giyen Rodrigo Becao’yu kadrosuna katmaya yakın. Sarı-Lacivertliler, Brezilyalı savunma oyuncusu ile görüşmelerini sürdürmeye devam ettiği ifade edildi.

Becao sözleşme imzalamadı

Sky Sports'un haberine göre Becao'nun 2024'te bitecek olan sözleşmesi uzatmak istememesi üzerine kulübü Udinese oyuncunun önünü açma kararı aldı. 

İlgini Çekebilir
Eski Fenerbahçeli De Colo'ya Telekom'dan ortak!
Habere Git

27 yaşında ve 1,91 boyunda sağ ayaklı stoper olan Becao, 2019'da Bahia'dan Udinese'ye 1.6 milyon euroya imza atmıştı.

Edin Dzeko resmen açıklandı

Fenerbahçe'den KAP'a yapılan açıklamada; "Profesyonel futbolcu Edin Dzeko ile transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya 2023-2024 ve 2024-2025 sezonları için sezonluk 4.200.000 Avro ödenecektir." ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Jesus'tan Fenerbahçe'ye veda: "Teşekkürler... Mutlu sona eren bir sezondu"
Habere Git

İmzası sonrası FB TV'ye konuşan Bosna Hersekli futbolcu şunları söyledi:

Harika duygular yaşıyorum. Fenerbahçe’nin büyük bir kulüp olduğunu zaten biliyordum ancak buraya geldikten sonra geçirdiğim kısa sürede çok doğru bir karar verdiğimi anladım ve sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Muhteşem Fenerbahçe Ailesi’nin bir parçası olduğum için mutlu ve gururluyum. Taraftarlarımıza şunu söylemem gerekiyor, oynayacağımız her maçta ve yapacağımız her antrenmanda elimden gelenin en iyisini yapacağım.”

Senin için hazırladığımız haberler