Mert Hakan Yandaş'ın menajerinden ayrılık açıklaması!

Özgür Koç
08.05.2024 - 15:23 | Son Güncellenme: 08.05.2024 - 15:38

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş'ın menajerinden ayrılık iddialarıyla ilgili açıklama geldi. İşte detaylar...

Mert Hakan Yandaş'ın menajerinden ayrılık açıklaması!

AJANSSPOR - HABER

2020 yılından Fenerbahçe forması giyen tecrübeli futbolcu Mert Hakan Yandaş'ın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. 

Serdar Aziz iddiası, Edin Dzeko tartışması

Adana Demirspor-Galatasaray maçı esnasında Samandıra'da Serdar Aziz'le tartışma yaşadığı iddia edilen 29 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe'nin Konyaspor'la 0-0 berabere kalarak şampiyonluk ihtimalini mucizelere bıraktığı karşılaşmada da Edin Dzeko ile saha içinde kısa süreli bir tartışma yaşamıştı.

Sözleşmesi yenilenecek mi?

Fenerbahçe formasıyla bu sezon 25 maçta 3 gol ve 6 asistlik performans sergileyen Mert Hakan Yandaş'ın, bu davranışlarının camia içinde sabırları taşırdığı iddia edilirken, takımda bazı yıldızların tecrübeli futbolcuyu istemediği ve sezon sonunda bitecek olan sözleşmesinin yenilenmeyeceği iddia edilmişti.

Menajeri Ahmet Bulut'tan açıklama

29 yaşındaki futbolcunun menajeri Ahmet Bulut, ayrılık iddialarıyla ilgili konuştu. Kontraspor'a konuşan Bulut, "Böyle haberlerin yapılması doğal. Daha çok erken. Fenerbahçe'de seçim var, hiçbir şey belli değil." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'den iki talibi var

Öte yandan, Başakşehir ve Ankaragücü'nün Mert Hakan Yandaş ile ilgilendiği, tecrübeli oyuncunun Fenerbahçe'deki durumunun netleşmesinin halinde 29 yaşındaki futbolcu için harekete geçecekleri öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler