Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'ndeki rakibi şampiyonluğa koşuyor! 5'de 5 oldu

Furkan Sönmez
02.03.2024 - 22:08 | Son Güncellenme: 02.03.2024 - 22:20

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin Konferans Ligi son 16 turundaki rakibi Union SG, Belçika Pro Ligi'nde OH Leuven deplasmanına konuk oldu. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'ndeki rakibi şampiyonluğa koşuyor! 5'de 5 oldu

AJANSSPOR HABER

Belçika Pro Ligi'nin 28. haftasında OH Leuven'e konuk olan lig lideri Union SG, rakibini 2-0 mağlup etti ve çıktığı son 5 maçın tamamını kazandı. Union SG'nin golleri Ross Sykes ve Casper Terho'dan geldi. Union SG bu galibiyetle birlikte puanını 68'e çıkardı, OH Leuven ise 26 puanda kaldı.

İki şutta 2 gol buldular

90 dakika boyunca rakip kaleye 9 şut çeken Union SG, bu şutlardan 2 isabet buldu. Buldukları 2 isabetli şutta ağları havalandıran lider Union SG, rakibini 2-0 mağlup etti. OH Leuven kalecisi Tobe Leysen maçı kurtarış yapamadan tamamladı.

3 maç sonra gol yemediler

Union SG, Belçika Pro Ligi'nde üç maç sonra kelsini gole kapadı. En son 3 Şubat tarihinde Genk'i deplasmanda 1-0 yenen Union SG, o maçtan sonra çıktığı Westerlo, Kortrijk ve Standard Liege maçlarında toplamda 4 gol gördü. OH Leuven'i 2-0 yenen Union SG, 3 maç sonra kalesinde gol görmedi.

Belçika Kupası'nda finale yükseldiler

Belçika Pro Lig lideri Union SG, 28 Şubat'ta Club Brugge'u evinde 2-0 mağlup etti ve kupada adını finale yazdırdı. Union SG, 9 Mayıs tarihinde Belçika Kupası finalinde Antwerp ile karşılaşacak.

Fenerbahçe ile maçları ne zaman?

7 Mart Perşembe günü TSİ 23:00'de Fenerbahçe'yi Belçika'da konuk edecek olan Union SG, rövanşta 14 Mart tarihinde Kadıköy'e Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'ne konuk olacak. Rövanş karşılaşması ise 20:45'de başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler