Fenerbahçe'nin Konyaspor maçı kamp kadrosu açıklandı!

İsa Kethüda
05.05.2024 - 16:32 | Son Güncellenme: 05.05.2024 - 16:55

Fenerbahçe'nin Konyaspor maçı kamp kadrosu açıklandı. Sarı-lacivertlilerde Leonardo Bonucci, Serdar Aziz, Jayden Oosterwolde ve İsmail Yüksek, kadroda yer almadı.

Fenerbahçe'nin Konyaspor maçı kamp kadrosu açıklandı!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında yarın deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin kamp kadrosu belli oldu.

İşte kamp kadrosunda yer alan isimler

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, 22 kişilik kadroda şu isimler yer aldı:

Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Bright Osayi-Samuel, Mert Müldür, Alexander Djiku, Çağlar Söyüncü, Rodrigo Becao, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Fred Santos, Rade Krunic, Miha Zajc, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Efekan Karayazı, Joshua King, Cengiz Ünder, Dusan Tadic, Edin Dzeko, Serdar Dursun, Michy Batshuayi.

4 futbolcu kadroda yok

Fenerbahçe'de Leonardo Bonucci, Serdar Aziz, Jayden Oosterwolde ve İsmail Yüksek, kadroda yer almadı. Sivasspor ve Beşiktaş maçlarında kadroya alınmayan Miha Zajc ise kadroya dahil edildi.

Bonucci: "Tecrübem ve emeğimle takıma yardımcı olmaya çalışıyorum"

Kadroya alınmayan Bonucci, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. İtalyan oyuncu yaptığı açıklamada, "Saha içi ve saha dışında tüm tecrübem ve emeğimle takıma yardımcı olmaya çalışıyorum ve bunu da en iyi şekilde yapmaya devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

Hakem Bahattin Şimşek

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda saat 20.00'de oynanacak mücadeleyi beIN Sports HD 1 naklen yayınlayacak ve maçı Bahattin Şimşek yönetecek.

Ligde oynadığı 34 karşılaşmada 28 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 yenilgi alan sarı-lacivertli takım, topladığı 89 puanla lider Galatasaray'ı takip ediyor.

Son deplasman mücadelesinde EMS Yapı Sivasspor ile berabere kalan İsmail Kartal'ın ekibi, şampiyonluk yarışında kayıp yaşarken, bir sonraki hafta iç sahada derbi maçta Beşiktaş'ı 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı.

Sarı-lacivertlilerde 7 oyuncu kart sınırında

Fenerbahçe'de Konyaspor maçı öncesinde 7 isim sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

Sarı-lacivertlilerde Edin Dzeko, Dusan Tadic, Michy Batshuayi, Cengiz Ünder, Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu ve Rodrigo Becao, yarın oynanacak maçta kart görmeleri durumunda Mondihome Kayserispor mücadelesinde takımını yalnız bırakacak.

Fenerbahçe'nin Konya deplasmanındaki muhtemel 11'i şu şekilde:

Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, Rade Krunic, Fred, İrfan Can Kahveci, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Edin Dzeko.

Senin için hazırladığımız haberler