Ferdi Kadıoğlu devlerin transfer radarında! Milli takımda izlediler

Orhan Gülek
22.11.2023 - 09:27 | Son Güncellenme: 22.11.2023 - 09:33

Fenerbahçe ve Milli Takım'ın yıldız oyuncusu Ferdi Kadıoğlu performansıyla parmak ısırtıyor. Genç yıldız oyuncu Almanya maçındaki etkili futboluyla devleri peşine takmayı başardı.

Ferdi Kadıoğlu devlerin transfer radarında! Milli takımda izlediler

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin yükselen yıldızı Ferdi Kadıoğlu paylaşılamıyor... Sarı-lacivertli takımdaki performansını A Milli Takım'a da taşıyan 24 yaşındaki oyuncu, Napoli, Arsenal ve Milan'ın ardından şimdi de Borussia Dortmund ile Bayern Münih'i peşine taktı.

Ferdi'ye hayran kaldılar

Almanya- Türkiye maçındaki performansıyla sahanın en iyilerinden biri olan Ferdi'ye iki Alman devinin yöneticileri hayran kaldı.

Ferdi Kadıoğlu transfer kıskacında

Alman basınına göre; hem Borussia Dortmund hem de Bayern Münih maçın ardından Ferdi Kadıoğlu için scout görevlendirdi. 24 yaşındaki sol bek, Galler karşılaşmasında da Alman takımlarının scoutları tarafından tribünden takip edildi.

Inter de Ferdi Kadıoğlu'nu izledi

Milano basını ise Inter'in Ferdi Kadıoğlu'na ilgisinin yeniden canlandığını iddia etti ve 24 yaşındaki sol beki izlemek için Galler-Türkiye maçına gözlemci gönderdiğini duyurdu.

Babası açıklamıştı

Ferdi'nin babası Fenerbahçe'deki son yıllarının olduğunu geçtiğimiz aylarda açıklamıştı. Fenerbahçe, Ferdi için 20 milyon euro istiyor.

Ferdi Kadıoğlu'nun performansı

Ferdi'nin sarı lacivertliler ile 2026 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor. Yıldız oyuncu bu sezon Fenerbahçe formasıyla 17 maçta 1 gol 2 asistlik katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler