Transfer Haberleri | Fenerbahçe'ye sambacı stoper!

Orhan Gülek
26.10.2023 - 09:49 | Son Güncellenme: 26.10.2023 - 10:10

Bu sezon Süper Lig ve Avrupa'da çıktığı 17 maçın tamamını kazanan İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, stoper mevkisi için devre arasında transfer yapacak.

Transfer Haberleri | Fenerbahçe'ye sambacı stoper!

AJANSSPOR - HABER

Yaz transfer döneminde büyük bir satış yapan ve kadrosuna kattığı yıldızlarla adından söz ettiren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor.

İsmail Kartal, nokta atışı yapmak istiyor

Trendyol Süper Lig'e 9'da 9 ile başlayan Kanarya, UEFA Konferans Ligi'nde de 2'de 2 yapmayı başardı. Sarı-Lacivertli taraftarlar bu sezon kurulan takımdan son derece memnun ve şampiyonluk için "Bu sene o sene" diyorlar. Yönetim devre arasında yapacağı birkaç takviyeyle birlikte şampiyonluk hasretini dindirmek istiyor. Fazla transfer istemeyen İsmail Kartal, nokta atışı yapılacak takviyelerle ipi göğüsleyebileceğine inanıyor.

Kanarya'ya stoper takviyesi

Bu sezon Süper Lig ve Avrupa'da çıktığı 16 maçın tamamını kazanan Fenerbahçe, şampiyonluk için devre arasında da işi sıkı tutuacak. Radyospor programcısı Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, Ocak ayında kadrosuna stoper takviyesi yapmaya karar verdi. 

Rocha’nın temsilcisi, Hatayspor maçını izledi

Fenerbahçe'nin, CSKA Moskova'nın Brezilyalı stoperi Willyan Rocha'yla ilgilendiği ve Rus ekibiyle görüşmelere başladığı öğrenildi. CSKA Moskova’nın 28 yaşındaki Brezilyalı stoperi Willyan Rocha’nın temsilcisi, hafta sonunda oynanan Hatayspor maçını tribünden takip etti.

Ayrıca Rocha’nın Fenerbahçe’nin resmi hesabı ve bazı futbolcuları takip etmesi bu iddiaları güçlendirdi.

Willyan Rocha'nın performansı

1.91'lik boyuyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu Willyan Rocha, geçen sezon CSKA Moskova formasıyla 36 maça çıktı ve 4 gol atıp, 3 de asist kaydetti. Bu sezon se Rusya'da toplam 15 maça çıkan 28 yaşındaki stoper, henüz gol ve asistle tanışamadı.

Ludogorets maçı öncesi stoper sıkıntısı patlak verdi

Öte yandan Fenerbahçe'de Ludogorets maçı öncesinde stoper sıkıntı baş gösterdi. Serdar sakatlandı. Peres ile Samet Akaydin de Avrupa listesinde yok. Elde Becao ile Djiku kaldı. İsmail Kartal, Oosterwolde'yi sol stoper olarak kullanabilir.

İlgini Çekebilir
4 eksikli Fenerbahçe 18'de 18 peşinde! Muhtemel 11...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler