Filenin Efeleri'ne Fransız başantrenör!

Aleyna Gürgen
13.02.2024 - 09:03 | Son Güncellenme: 13.02.2024 - 09:23

Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımı'nda başantrenörlük görevinee Hırvatistan Milli Takımı'nı çalıştıran Cedric Enard mı gelecek? İşte detaylar...

Filenin Efeleri'ne Fransız başantrenör!

Filenin Efeleri'nde geçtiğimiz haftalarda İtalyan başantrenör Alberto Giuliani ile yollar ayrıldı. Milli takımda Giuliani yerine göreve gelecek ismin ise Cedric Enard olduğu öne sürüldü. 

İlgini Çekebilir
Filenin Efeleri'nin eski başantrenörü İtalyan ekibiyle anlaştı
Habere Git

Filenin Efeleri için Cedric Enard iddiası

Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımı'nda İtalyan başantenör Alberto Giuliani döneminin son bulması ile yeni başantrenörün kim olacağı merak konusu oldu. Volley News'ten Ale Garotta'nın aktardığı bilgilere göre Filenin Efeleri'nin yeni çalıştırıcısının Cedric Enard olması bekleniyor. 

Enard, Türkiye için Hırvatistan'ı bırakmalı

Fransız çalıştırıcı Cedric Enard güncel olarak Hırvatistan A Milli Erkek Voleybol Takımı'nda yer alıyor. Enard'ın Filenin Efeleri ile çalışabilmek için Hırvatistan koçluğunu bırakması gerekecek. 

İlgini Çekebilir
Melissa Vargas'ın paylaşımına Zehra Güneş'ten tepki: Oğlum bu ne?
Habere Git

Filenin Efeleri'nin başantrenörü cuma günü belli olacak

TVF Başkanı Üstündağ, geçtiğimiz haftalarda başantrenör Alberto Giuliani ile yolları ayrılan Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımı hakkında açıklama yaptı. Üstündağ, açıklamalarında Filenin Efeleri’nin yeni başantrenörü için önümüzdeki cuma günü imza töreni düzenleneceğini belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler