Trabzonspor'dan Denis Draguş'un ardından forvete ikinci transfer! İspanyol yıldız...

Özgür Koç
06.05.2024 - 15:39 | Son Güncellenme: 06.05.2024 - 16:04

Kiralık sözleşmesi sona erecek olan Paul Onuachu'yu takımda tutmak istese de forvet hattına Denis Draguş ile ilk takviyesini yapmaya hazırlanan Trabzonspor'un İspanyol golcü Loren Moron'u da transfer listesine aldığı ileri sürüldü.

Trabzonspor'dan Denis Draguş'un ardından forvete ikinci transfer! İspanyol yıldız...

AJANSSPOR - HABER

Bu sezon ligde üçüncülüğü kupada ise şampiyonluğu hedefleyen Trabzonspor, gelecek sezon şampiyonluğu oynayacak bir kadro kurmak için de çalışmalarını sürdürüyor.

3 transfer bitmek üzere

Yeni transferleri sezon öncesi kampına yetiştirmek için elini çabuk tutan bordo mavililer, Ranges'tan Hırvat sol bek Borna Barisic, aynı takımdan İngiliz orta saha John Lundstram ve Gaziantep FK'da kiralık olarak forma giyen Standart Liege'nin Rumen golcüsü Denis Draguş'u imza aşamasına getirdi.

Paul Onuachu'nun durumu belirsiz

Karadeniz ekibinin sezon başında Championship ekibi Southampton'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Nijeryalı golcü Paul Onuachu'nun sözleşmesi sona eriyor. Trabzonspor, performansından memnun olduğu Onuachu'yu yeni sezonda da kadrosunda tutmak istese de yıldız futbolcunun transferi yüksek maliyeti nedeniyle zor görünüyor.

Forvete ilk takviye Denis Draguş

Bu doğrultuda forvet hattına takviye yapmak için harekete geçen bordo mavililer kiralık olarak forma giydiği Gaziantep FK'da 14 gol kaydeden Denis Draguş'u kadrosuna katmak istiyor. Fırtına, Rumen oyuncunun temsilcisiyle yaptığı görüşmelerde prensip anlaşmasına varırken resmi imzaların sezonun sona ermesiyle atılması bekleniyor.

Loren Moron iddiası

Öte yandan Yunan medyası Trabzonspor'un PAOK'un 30 yaşındaki İspanyol golcüsü Loren Moron'un da peşinde olduğunu iddia etti. Sportdog'da yer alan haberde, Aris'in sezon başında Real Betis'ten bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Moron'un gelecek sezon 1 milyon euro 300 bin euro ücretle oynamak istemediği için Yunan ekibi tarafından satılacağı kaydedildi.

Aris'e 3, Moron'a 1,5 milyon Euro'luk teklif

Haberin detayında, Trabzonspor'un Paul Onuachu'nun yerine İspanyol golcüyü transfer etmek istediği, bu transfer için Aris kulübüne 3 milyon Euro bonservis bedeli, Loren Moron'a da 1,5 milyon Euro'luk teklif yapmaya hazırlandığı vurgulandı.

Bu sezon 18 gol attı

Bu sezon Aris formasıyla 42 maçta 18 gol ve 4 asistlik performans sergileyen 1.85 boyundaki sağ ayaklı golcü Moron'un kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi daha bulunuyor.

Piyasa değeri 2,5 milyon Euro

Marbella altyapısından yetişen kariyerinde Real Betis, Espanyol ve Las Palmas formaları giyen 30 yaşındaki İspanyol golcünün güncel piyasa değeri 2,5 milyon euro olarak gösteriliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler