İddia | Galatasaray'dan Icardi Inter'e dönmek istedi! Inter kapıyı kapattı

Akın Ungan
05.01.2024 - 13:09 | Son Güncellenme: 05.01.2024 - 13:18

İtalyan basını, Galatasaray'ın yıldız santrforu Mauro Icardi'nin Serie A devi Inter'e geri dönmek istediği fakat Inter'in Icardi'yi geri çevirdiğini iddia etti.

İddia | Galatasaray'dan Icardi Inter'e dönmek istedi! Inter kapıyı kapattı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Trendyol Süper Lig'de liderlik mücadelesi veren, Avrupa'da ise UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden Galatasaray ara transfer dönemi hazırlıklarına devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Icardi Inter'e dönmek istiyor

Tuttosport'un haberine göre Galatasaray'ın santrforu Mauro Icardi, eski takımı Inter'e geri dönmek için İtalyan yetkililer ile temasa geçti. 

Inter Icardi'ye kapılarını kapattı

Mauro Icardi'nin dönüş talebi Inter tarafından olumlu karşılanmadı. Haberde Serie A devinin Icardi'ye kapıları kapattığı aktarıldı.

İlgini Çekebilir
Belhanda Süper Lig devine! Türkiye'de kalıyor
Habere Git

Kiralıkken şampiyonluk yaşadı, bonservisi alındı

Galatasaray yönetimi, Paris Saint Germain'de forma giyen Mauro Icardi'yi kiralık olarak kadrosuna kattığı geçen sezon şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Arjantinli futbolcu geçen sezon 22 gol ile gol krallığı yarışını Enner Valencia ve MBaye Diagne'nin arkasında 3'üncü sırada tamamladı. 

Icardi'nin bu performansı Galatasaraylılar tarafından beğeniyle karşılanırken Dursun Özbek ve kurmayları PSG yöneticileri ile masaya oturarak oyuncunun bonservisini aldı.

Bu sezon 27 maçta 17 gol attı

Bu sezon Sarı-Kırmızılı forma ile 27 mücadelede görev alan Mauro Icardi, 17 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Icardi, 6 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler