Flaş yorum! "Galatasaray maçı Fenerbahçe için bir şans"

29.10.2018 - 02:43 | Son Güncellenme: 28.10.2018 - 23:52

Flaş yorum! "Galatasaray maçı Fenerbahçe için bir şans"

beIN Sports'ta yayınlanan beIN Asist programında spor yorumcuları gündemi değerlendirdi.

Tümer Metin'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

İsmail Hoca'yı ve takımını tebrik edelim. Uzun yıllardır Anadolu'dan İstanbul'a gelerek bu kadar iyi oyun sergileyen bir takım görmedim. Her anına hakim olan bir Ankaragücü vardı. Olağanüstü bir takım izledim bu akşam. Fenerbahçe de bir o kadar kötü. Uzun zamandır da bu kadar kötü oynayan büyük takım görmedim.

 

Djedje harika oynadı bugün, Fenerbahçe'de bir tane böyle futbolcu yok.

Bugün alınan karar önceden bıçak kemiğe dayanmış demek. Ben olsam ben de yolu ayırırdım. Ancak Cocu'yu kovmak çözüm değil. İstersen Sarri'yi getir bu kadro iş yapmaz. Bundan sonra iş Comolli'ye gider. Cocu'nun görevine son verebilirsiniz ama teknik adamı basın toplantısına çıkarmamak çok yanlış.

Galatasaray maçı Fenerbahçe için  bir şans. Bu maçlarda futbolcular kendi kendisini motive eder. Ancak sorun burada bitmez. Galatasaray'ı yenebilirsin ama maraton uzun. Şu an 15. sıradasın, hedef tabiki şampiyonluk değil. Hedefi, iyi futbol olarak belirlemek lazım. Formayla zaten 5. olacaksın.

Şu an her teknik adam Fenerbahçe'ye gelmek ister. Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durumu bilen bir hoca lazım. Ben en iyisiyle çalıştım. Del Bosque'den daha iyisi mi vardı? Bizim ülkemiz başka, olmuyor.

Önder Özen'in açıklamaları şu şekilde:

Cocu'nun gönderilme kararını doğru buluyorum.

Geçen sezon Aykut Kocaman'ın istifa dedikoduları çıkmıştı, devam etmesi gerektiğini söylemiştim. Kulübün Aykut hocanın arkasında durmasının doğru olduğunu söyledim. Cocu'dan da hemen vazgeçilmemesi gerektiğini söyledim ama bu yanlış üzerinde ısrar olacaktı.

Benim hayatım boyunca Fenerbahçe'nin teklifle gittiği hiçbir Türk teknik adamdan olumsuz yanıt almadı.

Fenerbahçe'nin tek sorunu gol atamamak değil. Pozisyona girememek de değil. Organize olamamak da değil, geriden oyun kuramamak da değil.

Hepsi birden... Her şeye rağmen bu kadro, bu sonuçların kadrosu değil.
Bazen de kimyasal bir durum vardır. Adını koyamayacağımız bir şeyler vardır. Takım kimyası da UFO gibidir. Bazıları inkar eder ama vardır. O kimyasal durum oluşmamış, burada kimseyi suçlayamayız.

Metin Tekin'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Bu kadro şampiyonluk getirmez ama 9 puanlık da değil. Cocu bu kadro kötü değil dedi, ben olsam da öyle derdim. Kadroyu yapan mı yoksa kadroyu yönetemeyen mi başarısız göreceğiz.

Krizi yönetecek teknik adamlar farklıdır. Bence krizi yönetecek bir teknik adam gerekli. Ali Koç değişim diyor ama şu an bunu düşünmemek lazım. Yukarıya zıplatacak bir teknik adam gerekli.

Ali Koç'un Fenerbahçe'ye çok büyük başarılar getireceğini düşünüyorum, şampiyonluk dahil. Aziz Yıldırım, 20 yıl başkan oldu, büyük hizmetler verdi kaçıncı yılında şampiyon oldu? Yanlış teknik direktör seçildi, teknik kararlar yanlış yapıldı bu dönemde. Fenerbahçe'de yeterli olanı bulacaksınız. Sportif kararlarda Ali Koç bugüne kadar hata yaptı bana göre.

Cocu, PSV'de çok başarılı oldu ama burada olmadı. Oyuncu bulamıyorsanız, oyun bulacaksınız.

Kriz yönetimini yapabilen bir teknik direktör getirilmeli. Yabancı teknik adam kim olursa olsun Türkiye'yi tanımıyor olacak. Fenerbahçe'yi bugün tanımaya başlamayacak bir teknik adam zıplamayı yaptırabilir.

Kalite gerektirmeyen daha farklı oyunlar da vardır.

Comolli'ye artık bu tercihlerinden sonra güveniyor musunuz? Doğru sportif karar vermek çok zordur.

Fenerbahçe'de teknik direktörü Cocu'nun görevine son verildi. Ali Koç ise teknik direktör alternatiflerini belirledi.

Ali Koç  teknik direktör alternatiflerini belirledi.

Fenerbahçe - Ankaragücü maçı sonrası Erman Toroğlu, A Spor'da çarpıcı yorumlarda bulundu ..

Büyük takımlar utansın

Fenerbahçe'de görevinden ayrılan Cocu'nun stadı terk edişi sırasında gerginlik yaşandı

Cocu stadı böyle terketti

Spor yorumcusu Sinan Engin, Beyaz TV'de yayınlanan programda Malatyaspor - Galatasaray, Fenerbahçe - Ankaragücü maçları hakkında açıklamalarda bulundu.

"Cocu kararı göstermelik ..."

Hollanda futbolunun efsane isimlerinden Willy van de Kerkhof, Phillip Cocu’nun Fenerbahçe’den gönderilmesinin ardından flaş değerlendirmelerde bulundu.

"İki futbolcunun Cocu’nun görevden alınmasını..."

beIN Sports'ta yayınlanan beIN Asist programında spor yorumcuları Metin Tekin, Tümer Metin ve Önder Özen, Fenebrahçe'de yaşanan flaş gelişmeyi değerlendirdi.

Fenerbahçe'de bir tane böyle futbolcu yok

Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Yeni Malatyaspor-Galatasaray ve Fenerbahçe-Ankaragücü maçlarını değerlendirdi.

"Yabancı olarak Zico deniyor ..."

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, beIN Sports ekranlarından yayınlanan Lig Özetleri programına bağlanarak Cocu'nun gönderilmesini değerlendirdi.

"Bundan sonra yapılması gereken"

***

Rıdvan Dilmen, Malatyaspor - Galatasaray maçı sonrasında da çarpıcı yorumlarda bulundu

"Sokakta görsen tanımazsın"

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Malatyaspor - Galatasaray maçı sonrası Galatasaraylı bazı futbolcularu ağır eleştirdi.

"Piknik oyuncusu, mangal oyuncusu"

Senin için hazırladığımız haberler