Fred'den iyi haber! Takımla çalışmalara başladı

Akın Ungan
10.11.2023 - 19:10 | Son Güncellenme: 10.11.2023 - 19:17

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği Fred, Pendikspor maçında sakatlanmıştı. Brezilyalı orta saha takımla birlikte çalışmalara başladı. Detaylar.

Fred'den iyi haber! Takımla çalışmalara başladı

Trendyol Süper Lig'de oynanan Pendikspor maçının 9'uncu dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Fred'den iyi haber geldi. Brezilyalı orta saha oyuncusu takımla antrenmanlara başladı

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı, kasık bölgesinde 2.derece yırtık tespit edilmesiyle kulübüyle 2 maçı kaçırmıştı. Sarı-Lacivertli kulüp oyuncunun çalışmalara başladığını sosyal medya üzerinden yayınladığı fotoğraflarla duyurdu.

3 hafta uzak dediler 12 günde döndü

30 yaşındaki merkez orta saha, 29 Ekim tarihinde oynanan Pendikspor maçında sakatlık yaşamış ve oyuna devam edememişti. Kasık bölgesindeki oluşan 2'inci derece yırtık sebebiyle sahalarda 3 hafta uzak kalması beklenen Fred, tam 12 gün sonra Fenerbahçe ile idmanlara başladı.

İlgini Çekebilir
İşte İsmail Kartal'ın yeni transferi
Habere Git

Fred en son ne zaman sakatlandı?

Kariyeri boyunca sakatlık sebebiyle 10 maç kaçıran Fred, Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 2 maç kaçırdı. En son, 2021-2022 sezonunda Manchester United formasıyla kalça flexörü problemi yaşayan Brezilyalı, o sezon 5 maç kaçırmıştı. Fred'in, Adana Demirspor karşılaşmasında kadroda olması bekleniyor. 

Fred'in Fenerbahçe karnesi

Sezon başında 9.7 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle Manchester United'tan Fenerbahçe'ye katılan ve 4+1 senelik sözleşme imzalayan Brezilyalı yıldız, Sarı-Lacivertli forma ile 14 maça çıktı. Fred bu maçlarda gol sevinci yaşayamazken, 5 asist yapmayı başardı.

Fred'siz maçlarda kimler oynadı?

Fenerbahçe, Fred'in yokluğunda İsmail Yüksek'in yanında Zajc ve Crespo'ya yer verdi. Trabzonspor maçında İsmail Yüksek'in yanında Miha Zajc, Ludogorets maçında ise Miguel Crespo forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler