Uruguaylı futbolcu maça giderken gözaltına alındı

27.01.2022 - 13:10 | Son Güncellenme: 27.01.2022 - 13:21

Uruguaylı futbolcu Nicolás Schiappacasse takımı Penarol'un, Nacional ile oynayacağı maç için stadyuma giderken polis tarafından gözaltına alındı. İşte detaylar...

Uruguaylı futbolcu maça giderken gözaltına alındı

Polis kontrolüne takıldı

El Observador'da yer alan habere göre bonservisi İtalyan ekibi Sassuolo'da bulunan 23 yaşındaki futbolcu kendisinin forma giymeyeceği hazırlık maçını izlemek için Maldonado kentindeki Domingo Burgueno Miguel Stadyumu'na giderken polis kontrolüne takıldı.

Arabasında silah bulundu

Habere göre Schiappacasse yanında biri uyuşturucu ticaretinden olmak üzere iki sabıkalı kadın ve bir gençle seyir halinde bulunduğu arabada yapılan aramada silah ele geçirilmesi üzerine ters kelepçe takılarak gözaltına alındı. 

8 mermi ve uyuşturucu hap da çıktı

Bir giysiye sarılı halde bulunan silahı saklarken yakalanan Nicolas Schiappacasse'nin aracında 8 adet mermi de ve bir adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Araçta bulunan diğer 3 kişi de Uruguaylı futbolcuyla birlikte gözaltına alındı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'a Kaan Ayhan transferinde kötü haber
Habere Git

Silahı stadyumdaki bir taraftara götürüyordu

Oyuncunun arabasında bulunan silahı maç için stadyumda bulunacak birine vereceğini ancak bu kişinin kim olduğunu bilmediğini itiraf etti. Polis tarafından gözaltına alınan futbolcunun 6 yıla kadar hapis cezası alabileceği konuşuluyor.

Penarol'da kiralık olarak forma giyen 23 yaşındaki futbolcunun mayıs ayında diz bağları yırtılmıştı. 6 ay sahalardan uzak kalan Schiappacasse günlerce önce başlayan yeni sezon hazırlıklarında yer almıştı.

Nicolas Schiappacasse kimdir?

Futbola Uruguay'da başlayan Schiappacasse, 2016 yazında 17 yaşındayken 1.5 milyon euro karşılığında Atletico Madrid'e transfer oldu.

Atletico Madrid'de bulunduğu süre boyunca Rayo Majadahonda, Parma ve Famalicao'ya kiralandı.

2020 yazında Atletico Madrid'den ayrılan oyuncu Serie A ekibi Sassuolo'ya transfer olurken geçtiğimiz Ağustos ayında Penarol'e kiralanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler