Galatasaray genç yıldızı yerinde izleyecek!

12.06.2017 - 16:48 | Son Güncellenme: 12.06.2017 - 16:48

Galatasaray genç yıldızı yerinde izleyecek!

AJANSSPOR - 16 Haziran'da Polonya'da başlayacak olan 2017 Avrupa 21 Yaş Altı Futbol Şampiyonası'na birçok Avrupa Kulübü scout yollayacak. Bu kulüplerin arasında yer alan Galatasaray'ın da genç yıldızı izleyececeği ifade edildi.

Arsenal, Newcastle United, Leicester City, Everton, Huddersfield Town, Southampton, Bayern Münich, Inter Milan,  Feyenoord, Hertha Berlin, PSV, Marsilya ve Anderlecht'in yanı sıra Galatasaraylı scoutlar da turnuvadaki yerini alacak.

 

 

Nijerya basınında yer alan habere göre; Galatasaray, Nijerya Futbol Federasyonu tarafından davet alan ancak İngiltere tarafından turnuvaya çağrılan 19 yaşındaki golcü Tammy Abraham'ı mercek altına alacak. 

Newcastle United ve Brighton'ın kiralamak istediği Abraham ile Everton, Leicester City ve Galatasaray'ın da ilgilendiği kaydedildi. Galatasaray'ın da aralarında bulunduğu bu kulüplerin, bonservisi Chelsea'de bulunan genç golcünün geleceğinin 4 gün içinde netleşmemesi halinde, oyuncuyu turnuvada yakın takibe alacağı vurgulandı. 

 

Öte yandan geçen sezon Bristol City formasıyla Championship'te boy gösteren ve oynadığı 48 resmi maçta sergilediği 26 gol 4 asistlik performansla  adından söz ettiren Tammy Abraham, İngiliz basınına geleceği hakkında açıklamalar yaptı.

Abraham, "Gelecek sezon ne yapacağımdam emin değilim. Geri mi döneceğim, başka bir yere kiralık olarak mı gideceğim veya Chelsea'de mi kalacağım emin değilim" dedi.

Genç golcü, "Henüz karar vermedim. Açık olmanız gerekiyor ve farklı zamanlarda bir şeyler olabiliyor. Ancak büyük düşünmem gerekiyor ve yapacağım şey de bu olacak" ifadesini kullandı.

(KAYNAK GÖSTERMEDEN KULLANANLAR HAKKINDA YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR) 

 

Senin için hazırladığımız haberler