Stuttgart, Benfica'dan Rafa Silva'yı transfer etmek istiyor! Galatasaray...

Ali Bozkurt
01.05.2024 - 20:17 | Son Güncellenme: 01.05.2024 - 20:25

Trendyol Süper Lig devi Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Rafa Silva'ya Bundesliga ekibi Stuttgart'ın da talip olduğu iddia edildi. Detaylar...

Stuttgart, Benfica'dan Rafa Silva'yı transfer etmek istiyor! Galatasaray...

AJANSSPOR HABER

Portekiz ekibi Benfica'da sene sonu sözleşmesi sona erecek olan Rafa Silva, takımdan ayrılma kararı alırken yıldız oyuncuya Galatasaray talip olmuştu. Golcü oyuncuya son olarak ise Alman ekibi Stuttgart'ın da göz diktiği ortaya çıktı.

Alman ekibi listeye ekledi

A Bola'da yer alan habere göre; Stuttgart, Benfica ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Portekizli oyuncu ile ilgileniyor.

Galatasaray'ın da listesinde

Geçtiğimiz günlerde çıkan iddialara göre; Cimbom, Rafa Silva'ya talip olan kulüplerin artmasından sonra harekete geçti ve daha önce yaptığı teklifi yükseltti. Sarı-Kırmızılı yönetim, bonuslar ve imza parasıyla birlikte Rafa Silva'ya senelik 4.5 milyon Euro'luk teklif etti.

Benfica'dan ayrılacak

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Rafa Silva'nın sene sonunda sözleşmesi sona erecek. Yeni sözleşme imzalamak istemeyen golcü oyuncu başka takımda forma giymek istiyor. Yoldız oyuncunun sene sonunda takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Rafa Silva'nın istatistikleri

Bu sezon Portekiz Ligi'nde 28 karşılaşmada 12 gol atan Silva, 11 de asist yaptı. Forvet arkası ve kanatlarda forma giyen tecrübeli oyuncu 25 kez Portekiz Milli Takımı'nın formasını giydi. Bu sezon 20 gol, 14 asist üreten Rafa Silva, 34 gole katkıda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler