''Galatasaray kaybederse bir şey olmaz ama kazanırsa!''

19.10.2017 - 16:40 | Son Güncellenme: 19.10.2017 - 16:40

Eski futbolcu Necati Ateş, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını cevapladı!

İşte o açıklamalar:


Takımlarda artık çok fazla yabancı oyuncu var, bu sebeple derbilerde taraftardan çok fazla etkileneceklerini düşünmüyorum. Fakat Galatasaray - Fenerbahçe derbileri farklıdır.

Galatasaray taraftarları güzel bir atmosfer planlıyor, bu da futbolcuları motive edecektir. Fenerbahçe taraftarı da kendi evinde bunu yapıyor. Kasıtlı olmadığı sürece sertlik olacaktır, yeterki amaç sakatlamak olmasın.

Galatasaray'da sadece 2 yerli oyuncu oynayacaktır diye düşünüyorum. Tolga Ciğerci veya son maçta iyi oynayan Selçuk İnan olabilir. Ayrıca Serdar Aziz'de yine savunmada yerini alacaktır.

Ülkemizde herkes futbolu biliyor, kahvelerde, sokaklarda her yerde futbol konuşuluyor. Savunmanın arkasına koşabilecek oyunculara Selçuk İnan her türlü pası atar. Yeterki Selçuk'un kafası rahat olsun bir çok şeyi yapar. Tolga Ciğerci'yi ben yeni bir transfer olarak görüyorum.

Galatasaray, oynadığı futbolla, kağıt üzerinde ve taraftar desteğiyle galibiyete yakın diye düşünüyorum.

Fenerbahçe lige iyi başlamadı, her hafta değişik kadrolarla çıktı ama derbiler farklıdır ve Fenerbahçe de kazanabilir. Benimde oynadığım bir derbide 7-8 farkla kazanabileceğimiz bir maçı kaybetmiştik. Sahada problem çıkartacak bir oyuncu yok, bol gollü güzel bir maç olsun istiyorum.

Galatasaray, kaybederse bir sorun olmaz ama kazanırsa çok rahatlayacaktır. Galatasaray çok iyi bir kadro kurdu ve Tudor'a verdi, o da bu kadronun hakkını veriyor. Galatasaray devre arasında da bence transfer yapacaktır, çünkü bu sezon şampiyonluğu riske etmek istemiyor.

AJANSSPOR ÖZEL HABER KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Senin için hazırladığımız haberler