Galatasaray'da Dinamo Moskova'dan Fedor Smolov Transferi Neden Olmadı?

Akın Ungan
18.10.2022 - 15:03 | Son Güncellenme: 18.10.2022 - 15:20

Sezon başında santrfora Icardi ve Seferovic'i alan Galatasaray'ın, Dinamo Moskova'dan Fedor Smolov transferini neden iptal ettiği belli oldu. İşte detaylar.

Galatasaray'da Dinamo Moskova'dan Fedor Smolov Transferi Neden Olmadı?

Yaz transfer döneminde kadrosuna yaptığı yıldız takviyeleri ile dikkat çeken Galatasaray, santrfor bölgesine Mauro Icardi ve Haris Seferovic gibi isimleri kattı. Yaz boyunca Dinamo Moskova'dan Fedor Smolov ile temas halinde olan Sarı-Kırmızılılar, birçok anlaşmanın sağlanmasına rağmen transferden vazgeçmişti. Smolov'un Galatasaray'da forma giyememesinin sebebi belli oldu.

2+1 yıllık sözleşme üzerine anlaşma sağlandı ama...

Rus basınında yer alan habere göre Galatasaray, Fedor Smolov ile yaptığı görüşmelerde son aşamaya kadar geldi. Fakat birçok konuda yaplan anlaşma bir anda bozuldu. 2+1 yıllık sözleşme üzerine el sıkışılan futbolcu Ağustos ayı sonunda sakatlanınca transfer rafa kaldırıldı.

Yeni transferler 0 çekti

Galatasaray'ın Smolov'un yerine transfer ettiği yıldız isimler beklenenin altında kaldı. Paris Saint Germain'den kiralanan Mauro Icardi, Benfica'dan kadroya katılan Haris Seferovic, hücum bölgesinde etkisiz kaldı. Sarı-Kırmızılı formayla sadece 2 maça çıkabile Icardi ve 7 maçta süre bulan Seferovic, rakip fileleri havalandırmayı başaramadı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray resmen açıkladı! Moritz Volz...
Habere Git

Icardi ve Seferovic duruyor, Smolov atıyor

Dinamo Moskova'nın 32 yaşındaki santrofru Fedor Smolov ise bu sezon 13 kez forma giydi. Görev aldığı maçlarda 6 kez gol sevinci yaşamayı başaran tecrübeli futbolcu, 4 defa da takım arkadaşlarına son pası veren isim oldu.

Senin için hazırladığımız haberler