Galatasaray'da gündem gurbetçi Atakan Karazor! Torreira'nın partneri olacak...

Özgür Koç
09.05.2024 - 16:00 | Son Güncellenme: 09.05.2024 - 16:09

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Bundesliaga ekibi Stuttgart'ın 27 yaşındaki Türk futbolcusu Atakan Karazor'un peşinde. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'da gündem gurbetçi Atakan Karazor! Torreira'nın partneri olacak...

AJANSSPOR - HABER

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci şampiyonluğu için gün sayan Galatasaray, gelecek sezonun ilk transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, prensip anlaşmasına vardığı gurbetçi yıldızın, kulübünü ikna etmeye çalışıyor.

Torreira'nın partneri bulundu

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan ve önceliği sağ bek ve orta sahaya veren Galatasaray yönetimi, Torreira’nın partnerini buldu.

Atakan Karazor ile görüşmeler başladı

Haber Global'de yer alan habere göre; Ndombele’den beklenen performansı alamayan Okan Buruk’un, Almanya'da Stuttgart forması giyen Atakan Karazor’u istediği belirtilirken, Galatasaray’ın AR-GE sorumlusu Fatih Demireli’nin oyuncuyla görüşmelere başladığı bildirildi.

Galatasaray'da yıllık 2 milyon Euro kazanacak

Bundesliga ekibinden yıllık 400 bin euro kazanan Atakan’ın Galatasaray’dan 2 milyon euro kazanacağı bilgisi verilirken, 27 yaşındaki önlibero için 10 milyon euro bonservis bedeli belirleyen Stuttgart’la pazarlıkların devam ettiği kaydedildi.

Stuttgart'tan şartlı evet

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne gitmeyi garantileyen Stuttgart’ta 35 maçta forma giyen Atakan Karazor 3 asist yaparken 41 yaşındaki teknik adam Sebastian Hoenes’in, Sportif Direktör Fabian Wohlgemuth’a "Atakan’ın yerini dolduracaksak bu transfere onay verebilirim" dediği kaydedildi.

Güncel piyasa değeri 10 milyon Euro

Kulübüyle 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 10 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler