Galatasaray'a Inter'den transfer! Portekizliler yazdı...

22.09.2020 - 15:06 | Son Güncellenme: 22.09.2020 - 15:11

Daha önce Inter'den Nainggolan ile ilgilendiği iddia edilen Galatasaray'ın bu kez Joao Mario'yu transfer etmek istediği gündemde. Joao Mario ile görüşme yapıldı mı? Hangi kulüpler Mario'yu transfer etmek istiyor? İşte detaylar...

Galatasaray'a Inter'den transfer! Portekizliler yazdı...

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray, Inter'den hangi futbolcuyu transfer etmek istiyor? Portekiz basını Galatasaray ile ilgili dikkat çeken bu iddiayı sayfalarına taşıdı.Galatasaray, transfer çalışmasında ise yalnız değil.

Galatasaray, Joao Mario için devreye girdi

Portekiz'de günlük gazetelerden biri olan Record'un haberine göre; Galatasaray, Inter forması giyen Joao Mario için devreye girdi. Futbolcunun, Inter ile yollarının ayrılmasının beklendiği öne sürüldü.

Joao Mario'ya toplamda 6 kulüp talip

Inter'e 2016 yılı yaz döneminde 35 milyon Euro'ya transfer edilen futbolcuya Newcastle United, Leeds United, West Ham United, Valencia, Real Betis ve Galatasaray olmak üzere toplam 6 kulübün ilgisinin olduğı söyleniyor. 

Geçen sezon nerede oynadı?

Joao Mario, geçen sezonu Rus ekibi Lokomotiv Moskova'da geçirdi. 27 yaşındaki futbolcu, 22 maçta 1 gol attı ve 5 de asist yaptı.

Joao Mario'nun sözleşme ve bonservis durumu

Merkez orta saha, 10 numara ve sağ açık pozisyonlarında oynayabilen Joao Mario'nun Transfermarkt verilerine göre; güncel piyasa değeri 13 milyon Euro olarak gösteriliyor. Futbolcunun 30 Haziran 2022'ye kadar da İtalyan ekibi ile sözleşmesi devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler