Galatasaray'dan transfer için dünyaları istediler Katarlıları ikna ettiler

Burak Alaca
09.09.2023 - 16:21 | Son Güncellenme: 09.09.2023 - 17:08

Yaz aylarında adı Galatasaray ile anılan Paris Saint Germain'in İtalyan orta saha oyuncusu Marco Veratti, Katar'a transfer oluyor.

Galatasaray'dan transfer için dünyaları istediler Katarlıları ikna ettiler

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray uzun süre üzerine çalışma yürüttüğü 8 numara pozisyonunu İngiltere Premier League ekibi Tottenham Hotspur'dan Tanguy Ndombele'yi transfer ederek tamamlamıştı. Yaz aylarında Galatasaray ile adı anılan isimlerden Marco Veratti'nin akıbeti belli oldu.

PSG'li yıldız Katar yolcusu

Fransız basınının bilinen kaynaklarından L'Equipe'nin haberine göre Ligue 1 devi Paris Saint Germain'in 30 yaşındali İtalyan orta saha oyuncusu Marco Veratti ve 29 yaşındaki Alman hücumcusu Julian Draxler, Katar Ligi El Arabi'ye transfer oluyor.

Şampiyonlar Ligi listesinde yer almadı

11 yıldır Paris Saint Germain forması giyen İtalyan orta saha oyuncusu Fransız devinin UEFA Şampiyonlar Ligi'ne bildirdiği 25 kişilik kadroda kendine yer bulmamadı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a yeni Selçuk İnan
Habere Git

Jorge Jesus'un öğrencisi olacaktı

Marco Veratti yaz aylarında; Neymar, Sergej Milinkovic Savic, Alexandar Mitrovic, Yassine Bono, Ruben Neves, Malcom gibi yıldızları kadrosuna katan eski Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un çalıştırdığı Suudi Arabistan Pro Ligi ekibi Al Hilal ile bireysel şartlarda anlaşma sağlamıştı ama kulüpler arasında mütabakat sağlanamadı.

50 milyon Euro ödeyecekler

Paris Saint Germain'in Galatasaray'ın da ilgilendiği orta saha oyuncusu için 50 milyon Euro talep ettiği iddia ediliyordu. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre doğru çıktı ve Fransız ekibi, El Arabi ile Veratti transferi için 50 milyon Euro karşılığında anlaşma sağladı.

416 maça çıktı

Paris Saint Germain forması ile kariyerinde 416 maça çıkan 1.65'lik orta saha oyuncusu 11 gol atarken, 46 defa da takım arakdaşlarına gol pasını veren isim oldu.

İlgini Çekebilir
"Hem Galatasaray'a hem de Fenerbahçe'ye saygı duyuyorum"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler