Galatasaray'a Youssouf transferinde Avrupa'dan rakip

09.01.2021 - 22:09 | Son Güncellenme: 09.01.2021 - 22:14

Son dakika spor haberleri... Yeni Malatyaspor'da forma giyen Youssouf Ndayishimi'ye Süper Lig'den ve Avrupa'dan transfer teklifleri geldi. Youssouf için Galatasaray, Anderlecht, Saint-Étienne, transfer teklifi yaptı. Ndayishimiye, Yeni Malatyaspor'da ne kadar kazanıyor, maaşı ne kadar? Öte yandan, Ndayishimi'yi hangi takım transfer edecek sorusu ise futbolseverlerin aklında. İşte detaylar...

Galatasaray'a Youssouf transferinde Avrupa'dan rakip

Salim MANAV -AJANSSPOR

Yeni Malatyaspor'a geçtiğimiz sezonun devre arasında Burundi takımı Aigle Noir FC de Makamba'dan transfer olan ve sezon sonuna kadar da asgari ücretle oynayan Ndayishimiye bu sezon gösterdiği performansla göz doldurdu.

Ndayishimiye hakkında sürpriz gelişme yaşandı...

Galatasaray, Anderlecht ve Saint-Étienne'in resmi teklif yaptığı Youssouf Ndayishimiye hakkında sürpriz gelişme yaşandı.

Galatasaray'dan 3, Anderlecht ve Saint-Étienne'den 5

Yeni Malatyasporlu yetkililer, Youssouf Ndayishimiye için Galatasaray'dan 3 milyon Euro artı oyuncunun ikinci satışından %20 ya da %25 pay isterken, Anderlecht ve Saint-Étienne'den ise 5 milyon Euro artı %20 ya da %25 pay istedi.

Yıllık kazancı 100 bin Dolar civarı

Malatya'da sezon öncesinde ücretinde iyileştirme yapılan Ndayishimiye'nin bu sezonki yıllık kazancı 100 bin Dolar civarında.

Youssouf Nyange Ndayishimiye kimdir?

Youssouf Nyange Ndayishimiye 27 Ekim 1998'de doğdu. Orta saha pozisyonunda görev yapan Burundili millî futbolcudur. Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da forma giymektedir. Süper Lig'deki ilk maçına 1 Mart 2020 tarihinde oynanan Denizlispor-Yeni Malatyaspor maçıyla çıkmıştır. 22 yaşındaki futbolcu bu sezon 11maçta forma giydi ve 2 de gol attı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler