Galatasaray'da Emin Bayram Westerlo ile anlaştı! Resmi sözleşme imzalanacak

Akın Ungan
06.09.2023 - 13:26 | Son Güncellenme: 06.09.2023 - 13:33

Son dakika | Galatasaray'ın genç stoperi Emin Bayram, Westerlo ile anlaştı. 20 yaşındaki futbolcu kiralık olarak Belçika Ligi'ne gidecek. İşte tüm detaylar.

Galatasaray'da Emin Bayram Westerlo ile anlaştı! Resmi sözleşme imzalanacak

Trendyol Süper Lig ve Avrupa'da başarı hedefiyle sezona başlayan Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ediyor. Kadroya kattığı yıldızlarla dikkat çeken Sarı-Kırmızılılar, futbolcularına gelen teklifleri de değerlendirmeye aldı.

Emin Bayram Westerlo ile anlaştı

Fanatik'te yer alan habere göre Galatasaray'ın genç stoperi Emin Bayram, Belçika Ligi ekiplerinden Westerlo ile anlaşma sağladı. 20 yaşındaki futbolcu, kiralık olarak Belçika'da mücadele edecek.

Belçika'ya gitti, imza bekleniyor

Emin Bayram, sağlık kontrollerinden geçmek ve transfer görüşmelerini sonuçlandırmak için Belçika'ya gitti. Genç oyuncunun kısa süre içinde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da olay Tete gelişmesi! Hukukçular devrede...
Habere Git

Emin Bayram'ın kariyeri

Galatasaray altyapısından yetişen Emin Bayram, 2019'da profesyonel oldu. Şubat 2021'de Boluspor'a kiralanan genç stoper, Haziran 2022'de kiralıktan dönerek tekrar Galatasaray kadrosuna katıldı.

Emin Bayram'ın performansı

Geçen sezon Sarı-Kırmızılı forma ile 7 Süper Lig, 4 de Türkiye Kupası maçına çıkan Emin Bayram, takımına skor katkısı sağlayamadı. 20 yaşındaki savunmacı, 1 Süper Lig maçında sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler