Galatasaray, Robson Reis Transferinde Sona Geldi!

İsa Kethüda
07.02.2022 - 11:29 | Son Güncellenme: 07.02.2022 - 15:10

Son dakika Galatasaray haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray, Santos'ta forma giyen Robson Reis transferinde sona geldi. İşte detaylar...

Galatasaray, Robson Reis Transferinde Sona Geldi!

Dün Aytemiz Alanyaspor ile deplasmanda 1-1 kalan ve ötü gidişe dur diyemeyen Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-kırmızılı takım golcü oyuncu Mbaye Diagne'nin sözleşmesinin feshedildiğini Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bildirdi.

Robson Reis transferine hız verildi

Fanatik'te yer alan habere göre; Domenec Torrent'in istediği isimler üzerinde yoğunlaşan Galatasaray , Santos'un oyuncusu Robson Reis konusunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 

Görüşmeler devam ediyor

Alınan bilgiye göre stoper ve ön libero oynayabilen Reis'in bonservisi konusunda Brezilya ekibiyle görüşmeler devam ediyor. Konuşulan rakamların 1.5 milyon Dolar civarında olduğu haberleri geliyor.

Bu hafta içerisinde masaya oturacaklar 

Ancak şu ana kadar tarafların net olarak ortak bir noktada buluşamadıkları, bu hafta içerisinde bir kez daha masaya oturacakları öğrenildi.

Türkiye'ye sıcak bakıyor

1.96 cm boyundaki oyuncunun Türkiye'de oynamaya sıcak baktığı, Santos'la görüşmelerin olumlu yönde tamamlanması halinde ise Sarı-Kırmızılılar'ın, Reis'in menajeriyle de pazarlıkları hızlı bir şekilde bitirerek mutlu sona ulaşmak istediği bildirildi. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da bir ayrılık daha! TFF'ye bildirildi...
Habere Git

Brezilyalı savunma oyuncusunun kulübüyle olan sözleşmesi 31 Ocak 2024 yılına kadar devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Aradığınız Cicaldau'ya ulaşılamıyor! Lüften daha sonra...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler