Galatasaray'da gözler genç oyuncunun transferinde!

18.08.2020 - 14:40 | Son Güncellenme: 18.08.2020 - 14:51

Son dakika Galatasaray haberleri... Atakan Üner, Galatasaray ile anlaştı mı? Burak Kapacak ile görüşmeler nasıl ilerliyor? Galatasaray'da gözler genç oyuncunun transferinde...

Galatasaray'da gözler genç oyuncunun transferinde!

Burhan Can TERZİ- AJANSSPOR

Oğulcan Çağlayan, Kerem Aktürkoğlu gibi gençlerle sol kanat rotasyonunu genişleten Galatasaray, sağ kanatta rotayı Atakan Üner'e çevirmişti. Atakan Üner, Galatasaray'a transfer olacak mı? Bursasporlu Burak Kapacak'a Galatasaray'dan bir teklif var mı? Detaylar haberde...

Atakan Üner ile görüşmeler devam ediyor

Galatasaray'da takımın sol çizgisi oldukça zenginleşirken, sağ kanata da genç oyuncu takviyesi yapılması hedefleniyor. Bu doğrultuda uzun süredir takipte olunan Atakan Üner için kulübü Altınordu ile görüşmeler devam ediyor. 

Transfer neden gecikti?

19 yaşındaki futbolcu için masaya oturmayı planlayan sarı-kırmızılılar geçtiğimiz hafta yaşanan yoğunluktan dolayı transferi neticilendiremedi ancak en yakın süreçte Atakan’ın kadroya katılması hedefleniyor.

Burak'ın menajeri yok dedi

Galatasaray için gündeme gelen bir başka genç isim Bursasporlu Burak Kapacak oldu. Bu sezon o da Atakan gibi çok başarılı bir sezon geçirirken sarı-kırmızılıların 20 yaşındaki sağ çizgi oyuncusu için resmi teklif yaptığı ileri sürüldü. Burak’ın menajeri ise “Bana gelen bir teklif yok” dedi.

Atakan ve Burak Kapacak'ın geçen sezonki performansı

Atakan Üner, geçen sezon Altınordu'da 34 maçta 4 gol 8 asistlik performans ortaya koydu. Bursaspor'da oynayan Burak Kapacak ise 26 maçta 1959 dakika süre aldı ve 8 asistlik bir katkı verdi.

Senin için hazırladığımız haberler