Galatasaray'da Kerem Demirbay ve Kerem Aktürkoğlu Sivasspor maçında ilki yaşadı

Özgür Koç
12.01.2024 - 10:56 | Son Güncellenme: 12.01.2024 - 10:59

Süper Lig'de 16. hafta erteleme maçında deplasmanda Sivasspor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'da Kerem Demirbay ve Kerem Aktürkoğlu ilki yaşadı. İşte detaylar...

Galatasaray'da Kerem Demirbay ve Kerem Aktürkoğlu Sivasspor maçında ilki yaşadı

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın Trendyol Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında deplasmanda Sivasspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada, sarı kırmızılı futbolcular Kerem Demirbay ve Kerem Aktürkoğlu ilki yaşadı. 

Kerem Demirbay hem gol attı hem penatı yaptırdı

Galatasaray, Sivasspor karşısında 45. dakikada Zaha'nın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Kerem Demirbay'ın sert vuruşunda bulduğu golle 1-0 öne geçti. Takımının maçtaki tek golüne imza atan Kerem Demirbay, 86. dakikada ceza sahasında topa elle müdahele etmesiyle Sivasspor'un kazandığı penaltıya sebebiyet veren sim oldu.

DeAndre Yedlin'den sonra ilk 

30 yaşındaki orta saha, DeAndre Yedlin'den (Mart 2021 vs Çaykur Rizespor) bu yana bir Süper Lig maçında hem gol atan hem de penaltıya sebebiyet veren ilk isim oldu.

Galatasaray'da bu sezon ilk kırmızı kart 

Öte yandan, Sivasspor'un penaltı kazandığı pozisyonda itirazları nedeniyle sarı kart gören Kerem Aktürkoğlu, 90+7'de yaptığı faul sonrası ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Sarı kırmızılı futbolcu, Galatasaray'da bu sezon kırmızı kart gören ilk oyuncu oldu.

Senin için hazırladığımız haberler