Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu kararı belli oldu! Transfer...

Özgür Koç
02.05.2024 - 08:48 | Son Güncellenme: 02.05.2024 - 08:56

Galatasaray'da, birçok kulübün transfer listesinde 25 yaşındaki millli yıldız Kerem Aktürkoğlu'nun geleceğiyle ilgili karar verildi. İşte detaylar...

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu kararı belli oldu! Transfer...

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de şampiyonluk icin geri sayıma başlaşan Galatasaray'ın birçok yıldızı Avrupa kulüplerinin transfer listesine girmiş durumda. Sarı kırmızılı kulüpte bu futbolculardan biri olan Kerem Aktürkoğlu için transfer kararı verildi.

Transfer inisiyatifi Kerem'e bırakıldı

Hürriyet'te yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi birçok kulübün radarında olan Kerem Aktürkoğlu’nun transferi için yeşil ışık yaktı. Sarı kırmızılılar milli futbolcunun transferinde inisiyatifi ise kendisine bıraktı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Dursun Özbek'e rakip çıktı! Sürpriz başkan adayı...
Habere Git

Bonservis beklentisi en az 10 milyon Euro

Kerem için en az 10 milyon Euro bonservis bedeli belirleyen yönetim, bu teklif ile gelen kulüp olursa oyuncu ile bir görüşme yapacak.

Kerem teklifi kabul ederse transfere izin verilecek

Euro 2024’te A Milli Takım’ın önemli isimlerinden birisi olması beklenen Kerem Aktürkoğlu da teklifi kabul eder ve ayrılmak isterse kendisine izin verilecek. 

Güncel piyasa değeri 17 milyon Euro

Bu sezon Galatasaray’da 48 resmi maçta 15 gol, 7 asistlik performans ortaya koyan 25 yaşındaki yıldız futbolcunun güncel pisaya değeri 17 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler