Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu krizi! Okan Buruk görüştü

Akın Ungan
04.05.2024 - 10:32 | Son Güncellenme: 04.05.2024 - 10:53

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, yedek kaldığı için mutsuz olduğu belirtilen Kerem Aktürkoğlu ile görüşme yaptı. Buruk, Zaha ve Ziyech'i hatırlattı.

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu krizi! Okan Buruk görüştü

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun yaşadığı düşüş dikkat çekti. Sarı-Kırmızılı takımda 11'deki yerini kaybettiği görülen Kerem Aktürkoğlu'nun motivasyonunu düşürdüğü kaydedildi.

Okan Buruk'tan Kerem Aktürkoğlu ile özel toplantı

Sabah'ın haberine göre Kerem Aktürkoğlu, yedek kulübesinde olduğu için mutsuz. Sarı-Kırmızılılar'ın başarılı teknik direktörü Okan Buruk, genç oyuncu ile özel bir toplantı yaptı.

Zaha ve Ziyech'i hatırlattı

Öğrencisi ile özel olarak görüşen Okan Buruk, Kerem Aktürkoğlu'na moral verdi. Buruk, sezon başında takıma katılan Wilfried Zaha ve Hakim Ziyech gibi dünya yıldızlarının da yedek kaldığını hatırlatarak, Kerem'den motivasyonunu bozmamasını istedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan sonra takım çalıştırmadı! İşte Torrent'in yeni adresi
Habere Git

Sivas maçında da yedek

Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Sivasspor maçı kadro planlamasını yaptığı belirtildi. Kerem Aktürkoğlu'nun bu maçta da yedek kulübesinde olacağı aktarıldı.

Kerem Aktürkoğlu'nun bu sezonki performansı

Bu sezon 50 maçta 3629 dakika süre alan Kerem Aktürkoğlu, 15 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 25 yaşındaki sol kanat, 8 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Galatasaray - Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray ile Sivasspor arasındaki Süper Lig maçının 5 Mayıs Pazar günü, saat 19.00'da başlaması planlandı. Mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler