Galatasaray'ın Önceliği Sol Bek! Porto'dan Wendell'in Alındığı İddia Edildi

Akın Ungan
23.06.2023 - 18:09 | Son Güncellenme: 23.06.2023 - 18:27

Sol bek pozisyonuna takviyede bulunmak isteyen Dursun Özbek yönetimi arayışlarını sürdürüyor. Porto'nun Wendell'i Galatasaray'a sattığı iddia edildi.

Galatasaray'ın Önceliği Sol Bek! Porto'dan Wendell'in Alındığı İddia Edildi

Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olmayı başaran Galatasaray, geçtiğimiz sezon yaptığı yıldız transferleri korumanın yanı sıra UEFA Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmayı hedefliyor. Bu doğrultuda hazırlıklarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, transfer çalışmalarına hız kattı.

Aanholt olmadı, Kazımcan sakatlandı...

Sezon içinde sol bek pozisyonunda sıkıntı yaşayan Galatasaray, o bölge için çeşitli alternatifler geliştirse de tam olarak çözüm sağlayamadı. Sezona Patrick Van Aanholt ile başlayan Sarı-Kırmızılılar, Hollandalı'nın yetersiz performansı ile sezon başında Altay'dan transfer edilen genç Kazımcan Karataş'a yöneldi.

Adekugbe yara bandı oldu

Kazımcan'ın talihsiz sakatlığı nedeniyle yara alan Okan Buruk ve ekibi, Emre Taşdemir'den beklediğini bulamayınca sağ bek için alınan Leo Dubois'yı bu bölgede kullanmaya başladı. Yabancı kuralı nedeniyle Dubois'yı da fazla sahaya süremeyen Sarı-Kırmızılılar, yaşanan deprem felaketinin ardından ligden çekilen Hatayspor'dan kadrosuna kattığı Sam Adekugbe'yi yara bandı yaptı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın gözdesine Galatasaray talip! Devler karşı karşıya
Habere Git

Adekugbe gitti, Emre Taşdemir'le yenilenmeyecek

Sezonun sona ermesiyle Sam Adekugbe'yi Hatayspor'a uğurlayan Galatasaray, Haziran sonunda sözleşmesi sona erecek olan Emre Taşdemir ile kontrat yenilemeyi düşünmüyor. 27 yaşındaki sol bek, Sarı-Kırmızılılar'dan ayrılmaya hazırlanıyor.

Aslan'da öncelik sol bek

Gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye hazırlanan Galatasaray, eksiklerini kapatmak için çalışmalarına başladı. Transferde önceliği sol beke veren Dursun Özbek yönetimi, görüşmelere hız kattı.

Yıldız sol bek için rakip Fenerbahçe

Galatasaray, Juventus'tan ayrılığı gündemde olan Alex Sandro'yu radarına aldı. Calcio Mercato'nun haberine göre kulübü Juventus'un 2 milyon Euro'luk sözleşme uzatma teklifini reddeden 32 yaşındaki Brezilyalı Fenerbahçe'nin de listesinde yer alıyor.

İlgini Çekebilir
Sol bek sorununa yıldız çözümü! F.Bahçe ve G.Saray karşı karşıya
Habere Git

Flaş iddia! Wendell Galatasaray'a satıldı

Öte yandan Galatasaray'ın bir süredir takipte olduğu bilinen Wendell için flaş bir iddia ortaya atıldı. A Spor'un SKY Sports'tan aktardığı habere göre sol bek arayışlarına başlayan Porto, Sassuolo'dan Rogerio için harekete geçerken Benfica ile karşı karşıya geldi. Haberde Portekiz ekibinin kadrosuna bulunan Wendell'in Galatasaray'a satıldığı belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler