Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı'nın maaşına zam yapacak! İşte alacağı ücret...

İsa Kethüda
31.10.2023 - 09:31 | Son Güncellenme: 31.10.2023 - 09:41

Süper Lig takımlarından Galatasaray, başarılı bir performans ortaya koyan savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı'nın maaşına zam yapma kararı aldı. Detaylar.

Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı'nın maaşına zam yapacak! İşte alacağı ücret...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, bu sezon hem ligde hem de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde müthiş bir performans ortaya koyan Abdülkerim Bardakcı için harekete geçti.

Sabah'ta yer alan habere göre; Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, 29 yaşındaki milli stoperinin aldığı ücreti yükseltecek.

Kerem'den sonra Abdülkerim'e zam yapılacak

Sezon başında Kerem Aktürkoğlu'nun maaşını artıran Sarı-Kırmızılılar, şimdi de performansıyla büyük alkış alan Abdülkerim Bardakcı'nın 19.5 milyon liralık ücretinde iyileştirmeye gidecek.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Muslera ilgili kararını verdi! Sözleşmesi...
Habere Git

Abdülkerim Bardakcı'nın maaşı 27 milyon lira olacak

Haberde hakkında Milan iddiaları olan başarılı savunmacının maaşının 27 milyon lira seviyesine yükseltileceği ifade edildi.

Bu sezonki performansı

1 Temmuz 2022 tarihinde Konyaspor'dan 2.8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen milli futbolcu, bu sezon forma giydiği 19 karşılaşmada 2 gol kaydetti.

3 oyuncunun sözleşmesi yenilenecek

Bilindiği üzere Galatasaray yönetiminin; Abdülkerim Bardakcı dışında Fernando Muslera, Sacha Boey ve Kerem Aktürkoğlu kontratlarını iyileştirileceği ve sözleşmelerini uzatacağı iddia edilmişti. Erden Timur geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada üç futbolcuyla da görüşmelerin sürdüğünü aktarmıştı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe’de Becao ve Fred şoku! Trabzonspor maçında yoklar...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler