Galatasaray, Chuba Akpom'u Sezon Sonunda Transfer Etmek İstiyor

Ali Bozkurt
10.04.2023 - 18:49 | Son Güncellenme: 10.04.2023 - 19:02

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Icardi'nin yerine Middlesbrough forması giyen golcü oyuncu Chuba Akpom'u bonservissiz transfer etmek istiyor. Detaylar...

Galatasaray, Chuba Akpom'u Sezon Sonunda Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon transfer çalışmalarına erken başlayan Galatasaray, Middlesbrough forması giyen Chuba Akpom'u gözüne kestirdi. Cimbom'un yıldız ismi sene sonunda bedavaya almak istediği ortaya çıktı. Detaylar...

Icardi'nin yerine gelecek

Galatasaray'da sezon sonu kiralık sözleşmesi sona ererek Fransız ekibi PSG'ye dönecek olan Mauro Icardi'nin alternatifleri belli oldu. Sarı-Kırmızılılar, Icardi'nin bonservisinde anlaşma sağlayamaması durumunda Akpom'u kadrosuna katacak.

Nijerya basını duyurdu

Nijerya basınından flaş bir iddia geldi. Soccernet'in haberine göre, sarı-kırmızılılar, Middlesbrough'un 27 yaşındaki forveti Chuba Akpom'u 1 numaralı hedef olarak belirledi. Cimbom, golcü oyuncuyu sene sonunda kadrosuna katmak istiyor.

İlgini Çekebilir
Cibara: "Şampiyon Galatasaray olacak!"
Habere Git

Bonservis ödenmeyecek

Galatasaray'ın Haziran 2023'te sözleşmesi sona erecek futbolcuyu bonservissiz olarak kadrosuna katmak istediği belirtildi. Yıldız oyuncunun sene sonunda Avrupa'da mücadele eden bir takıma gitmek istediği de iddia edildi.

Gol makinesi

Bu sezon EFL'de çıktığı 34 maçta  26 gol, 2 asistlik performans gösteren Akpom, takımı adına anahtar oyunculardan biri oldu.  Yıldız oyuncu FA Cup'ta 1 maçta 1 gol atma başarısı gösterdi.

Arsenal forması giydi

7 milyon euro değer biçilen Akpom daha önce PAOK, Arsenal ve Hull City formalarını terletti. Yıldız oyuncu Arsenal altyapısında forma giydikten sonra çeşitli takımlarda kiralık olarak forma giydi. 2020 yılında Middlesbrough'a 3 milyon euro bedelle transfer oldu. 2021 yılını ise PAOK'ta kiralık olarak geçirdikten sonra bu sezon Middlesbrough'un en golcü oyuncusu olmayı da başardı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray uzatmada güldü!
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler