Galatasaray'dan Süper Kupa töreni kararı! Ne zaman yapılacak?

Özgür Koç
29.04.2024 - 12:40 | Son Güncellenme: 29.04.2024 - 12:49

Galatasaray'ın Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesiyle birlikte TFF'nin hükmen galibiyet kararıyla kazandığı Süper Kupa için kutlama törenini ne zaman yapacağı merka konusu oldu. Sarı kırmızılı yönetim kararını verdi. İşte detaylar...

Galatasaray'dan Süper Kupa töreni kararı! Ne zaman yapılacak?

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanan ve Fenerbahçe'nin U19 takımıyla mücadelede 1-0 gerideyken 2. dakikada sahadan çekilmesiyle tatil edilen Süper Kupa maçını TFF'nin 3-0 hükmen galibiyet kararıyla kazanmıştı.

Yönetim Süper Kupa töreni için kararını verdi

Galatasaray Kulübü'nün Süper Kupa'yı ne zaman alacağı merak konusu olurken, sarı kırmızılı yönetim Süper Kupa töreni için kararını verdi. 

Sivasspor maçı öncesi tören yapılmayacak

Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün haberine göre; Galatasaray, Sivasspor maçı öncesinde de Süper Kupa için Rams Park’ta bir organizasyon düzenlemeyecek.

Konsantrasyonun bozulması ihtimali göze alınmayacak

Şampiyonluk yarışı devam ederken Galatasaray titiz davranıyor. Galatasaray yönetimi, şampiyonluk yolunda maç önü bir törenin takımın konsantrasyonunu bozma ihtimaline karşılık kupa törenini Pazar günü pas geçecek.

Ligin gidişatına göre karar verilecek

Ligin gidişatına göre Galatasaray, kazandığı Süper Kupa’yı Okan hoca ile de görüşüp ya ayrı bir organizasyon ile ya da emin adımlarla ilerlediği 24.şampiyonluğa ulaşırsa, 2 kupasını birden yapılacak görkemli bir törenle alacak.

Senin için hazırladığımız haberler