Galatasaray, Taraftarını Wilfried Zaha'yı Karşılamaya Çağırdı

Akın Ungan
23.07.2023 - 20:16 | Son Güncellenme: 23.07.2023 - 20:32

Son dakika | Galatasaray, Fenerbahçe'nin elinden kaptığı Wilfried Zaha'yı İstanbul'da karşılamak için taraftarını havaalanına çağırdı. İşte detaylar.

Galatasaray, Taraftarını Wilfried Zaha'yı Karşılamaya Çağırdı

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarına devam eden Galatasaray, transferde vitesi düşürmedi. Sarı-Kırmızılı takım, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin uzun süredir görüştüğü Wilfried Zaha ile anlaşma sağladı.

Galatasaray taraftarı havaalanına çağırdı

Galatasaray, sosyal medya hesaplarından yayınladığı bir gönderi ile tüm taraftarına seslendi. Sarı-Kırmızılı takım, Wilfried Zaha'yı karşılamak için taraftarı havaalanına davet etti.

"Zaha'yı hep birlikte karşılıyoruz"

Yapılan paylaşımda, "Transfer görüşmelerine başladığımız Wilfried Zaha'yı hep birlikte karşılıyoruz!" denildi.

İlgini Çekebilir
Cimbom'dan Fener'e yılın transfer çalımı!
Habere Git

"21.30'da, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde"

Paylaşımın devamında ise buluşma saati duyuruldu. Sarı-Kırmızılılar, "Saat 21.30'da Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde buluşalım!" dedi.

Zaha uçaktan mesaj gönderdi

Yıldız futbolcu Wilfried Zaha ise uçaktan taraftara seslendi. Zaha, "Merhaba Galatasaray taraftarı. Yoldayım, geliyorum. Sizinle buluşmak için sabırsızlanıyorum, görüşmek üzere!" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Zaha İstanbul yolunda! İşte transferin detayları
Habere Git

Zaha'nın performansı

Fildişili yıldız futbolcu, geçen sezon Premier Lig'de 27, FA Cup'ta ise 1 maça çıktı. 7 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Zaha, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler