Galatasaray'ın Gaziantep FK Maçı Kamp Kadrosu Açıklandı! 4 Eksik

Orhan Gülek
01.09.2023 - 17:15 | Son Güncellenme: 01.09.2023 - 17:33

Galatasaray'ın Gaziantep FK ile oynayacağı maçın kamp kadrosunda Fredrik Midtsjö, Wilfried Zaha, Hakim Ziyech ve Sergio Oliveira yer almadı. İşte detaylar

Galatasaray'ın Gaziantep FK Maçı Kamp Kadrosu Açıklandı! 4 Eksik

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Gaziantep FK ile oynayacağı maçın kamp kadrosu belli oldu.

Sarı kırmızılı takımın kadrosunda Fredrik Midtsjö, Wilfried Zaha, Hakim Ziyech ve Sergio Oliveira yer almadı.

İşte Galatasaray'ın Gaziantep FK kamp kadrosu

Galatasaray'ın kamp kadrosu şu şekilde:

Fernando Muslera, Leo Dubois, Angelino, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Günay Güvenç, Mateus Tete, Halil Dervişoğlu, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Lucas Torreira, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz, Ali Yeşilyurt, Özgür Baran Aksaka, Ali Turap Bülbül, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Cedric Bakambu

Tete, ilk kez Süper Lig maçında

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Tete, Molde ile oynanan ilk maçta Sarı-Kırmızılı formayı giymişti. Söz konusu mücadelede 8 dakikada civarında forma giyen Brezilyalı kanat oyuncusu, ilk kez de bir lig maçı kadrosuna alındı.

İlgini Çekebilir
Galatasaraylı yıldızın transferi açıklandı!
Habere Git

Zaha ile Hakim Ziyech ne zaman oynayacak?

Galatasaray'ın bu sezonki sansasyonel transferlerinden Wilfried Zaha ile Hakim Ziyech'ın takıma ne zaman katılacağı merak konusu olmuştu.

Sadece 21 dakika süre alan Fildişi Sahilli futbolcu için teknik direktör Okan Buruk, "Zaha ile ilgili milli takım arasını hedef seçtik. Mümkün olursa hazırlık maçı da yapacağız. Hazırlık maçında Zaha'yı kullanacağız ve devamında takım içinde olacak" sözlerini sarf etti.

Fiziksel olarak eksiği bulunan Hakim Ziyech'te de hedef milli ara olduğu öğrenildi.

Midtsjö, Pendikspor'a transfer oluyor

Sakatlığı ya da cezası olmayan ve Molde ile oynanan rövanş maçının kadrosunda da yer almayan Galatasaray'ın Norveçli futbolcu Fredrik Midtsjö ise Pendikspor'a transfer olması bekleniyor. 

Gaziantep FK - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

2 Eylül Cumartesi günü saat 21.45'te başlayacak olan mücadele Gaziantep'te Kalyon Stadyumu'nda oynanacak ve BeIN Sports 1'den canlı izlenebilecek.

Cimbom, son 14 resmi maçında kaybetmedi

Galatasaray, çıktığı son 14 resmi müsabakada mağlubiyet yüzü görmedi.

Son yenilgisini geçen sezonun 32. haftasındaki derbide Beşiktaş karşısında yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sonrasındaki 6 lig mücadelesini (Biri Hatayspor'a karşı 3-0 hükmen) kazandı.

"Cimbom" bu sezon ise 2'si Trendyol Süper Lig, 6'sı UEFA Şampiyonlar Ligi elemesi olmak üzere sahaya çıktığı 8 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler