Galatasaray'ın genç yıldızı Emin Bayram Okan Buruk'un gözüne girdi!

Ali Bozkurt
10.04.2024 - 12:28 | Son Güncellenme: 10.04.2024 - 12:32

Galatasaray altyapısından yetişen Emin Bayram, bu sezon kiralık olarak Belçika ekibi Westerlo forma giyerken teknik direktör Okan Buruk'un gözüne girdi. Detaylar...

Galatasaray'ın genç yıldızı Emin Bayram Okan Buruk'un gözüne girdi!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray altyapısından yetişen Emin Bayram, bu sezon kiralık olarak Belçika ekibi Westerlo'ya transfer oldu. Genç savunma oyuncusu fiziğini geliştirirken bir yanda da gösterdiği performansla teknik direktör Okan Buruk'un gözüne girdi. Genç oyuncunun gelecek sezon takımda kalacağı iddia edildi.

Okan Buruk geri istedi

Sabah'ta yer alan habere göre; Gelecek sezonun planlamasını yapmaya başlayan teknik heyet ve yönetim, kiralık gönderdiği isimlerden ilk olarak Emin Bayram'ı geri çağırdı. Belçika'da başarılı bir sezon geçiren Emin, gelişim sağladı ve Okan Buruk'un gözüne girdi.

Güvenlik önlemi olacak

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; 2003 doğumlu genç milli stoper, yeni sezonda A Takım rotasyonunda daha fazla şans bulacak. Sözleşmesi uzatılacak olan 21 yaşındaki futbolcu, Victor Nelsson ve Davinson Sanchez'e yüksek bir teklif gelmesi durumunda da stoper kadrosunda güvenlik önlemi olarak yer alacak.

Senin için hazırladığımız haberler