Cristiano Ronaldo'yu Transfer Eden Al Nassr, Galatasaraylı Icardi'yi İstiyor

Akın Ungan
31.12.2022 - 18:18 | Son Güncellenme: 31.12.2022 - 18:34

Cristiano Ronaldo ile sözleşme imzalayan Suudi Arabistan ekibi Al Nassr, Galatasaray'ın PSG'den kiraladığı Mauro Icardi'yi transfer etmek istiyor. İşte detaylar.

Cristiano Ronaldo'yu Transfer Eden Al Nassr, Galatasaraylı Icardi'yi İstiyor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Sezon başı yaptığı transferlerle dikkat çeken Galatasaray, en önemli yıldızlarından birini kaybedebilir. Geçtiğimiz gün dünyaca ünlü süperstar Cristiano Ronaldo ile sözleşme imzalaya Suudi Arabistan ekibi Al Nassr, Sarı-Kırmızılı oyuncuyu radarına aldı.

Al Nassr, Icardi için devrede

İtalyan basınından Tutto Mercato'da yer alan habere göre Al Nassr, Galatasaray'ın sezon başında Ligue 1 devi Paris Saint Germain'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi'yi listesine aldı. Suudi ekibin Icardi için devreye girdiği ifade edildi.

Ronaldo'ya imzalattı

Al Nassr, Premier Lig devi Manchester United ile yaşadığı sorunlar nedeniyle sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Cristiano Ronaldo ile uzun süre ilgilenmişti. 2022 Dünya Kupası'na kulüpsüz olarak katılan Ronaldo, şampiyonanın ardından Suudiler ile görüştü. Portekizli yıldız, Al Nassr'ın teklifini kabul etti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe - Galatasaray derbisini kim yönetsin? Bu öneri çok konuşulur
Habere Git

Yıldız oyuncuya dev maaş

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr, dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'ya dev teklifte bulundu. 2,5 yıllık sözleşme karşılığında 500 milyon dolar alacak olan Ronaldo, kendisini Al Nassr'a bağlayan sözleşmeye imza attı. Ronaldo böylece, futbol tarihinin en yüksek sözleşmesine sahip oldu.

Icardi sezon başında geldi

Sezon başında kadrosuna Mertens, Mata, Torreira, Oliveira gibi yıldızları ekleyen Galatasaray, transfer dönemine damga vurmuştu. Sarı-Kırmızılı yönetim, transfer döneminin sonlarında Paris Saint Germain'den Mauro Icardi'yi kiraladı. Icardi'nin Türkiye'ye gelişi, dünya basınında da geniş yer buldu.

Galatasaray'da 4 gol attı

Bu sezon Galatasaray forması ile 6 resmi karşılaşmada forma giyen Mauro Icardi, 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 29 yaşındaki Arjantinli yıldız, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

İlgini Çekebilir
Flaş | MHK'den iki hakeme soruşturma!
Habere Git

Galatasaray, geride kalan 15 maçta 10 galibiyet aldı. 3 müsabakada berabere kalan Sarı-Kırmızılılar, 2 defa sahadan mağlup ayrıldı. Cimbom, Süper Lig'de 33 puan toplayarak, zirvede yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler