Gaziantep FK, Tomas Pekhart ile yollarını ayırıyor

Ali Bozkurt
29.11.2022 - 10:59 | Son Güncellenme: 29.11.2022 - 11:11

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, sezon başında kadrosuna kattığı Çek oyuncu Tomas Pekhart ile yollarını ayırma kararı aldı. Golcü oyuncunun alternatifleri ise belli oldu. Detaylar...

Gaziantep FK, Tomas Pekhart ile yollarını ayırıyor

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'nın sezon başında transfer ettiği 33 yaşındaki Çek golcü Tomas Pekhart ile yollarını ayırma kararı aldı. Süper Lig'de beklenen performansa ulaşamayan hücum oyuncusunun alternatifleri ise belli oldu.

Kırmızı-Siyahlıların sezon başında Muhammed Demir’in yerine renklerine bağladığı Tomas Pekhart’la yollar ayrılıyor. Teknik direktör Erol Bulut’un performansından memnun olmadığı oyuncuya takımdan ayrılması için izin verileceği bildirildi.

13 maç 1 gol 1 asist

Bu sezon toplamda 12’si Süper Lig ve 1’i Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 13 karşılaşmada kadroya girdi. Pekhart, 4 karşılaşmada ilk 11 başladı. Süper Lig’de 4.haftada oynanan Antalyaspor maçı dışında gol veya asist üretemeyen Çek golcü, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise Kütahyaspor karşılaşmasında 1 gol üretti.

Forvete hedef: Simone Zaza

Simone Zaza menajerler tarafından ara transfer dönemi için kırmızı-siyahlılara önerildi. Teknik direktör Erol Bulut’tan da onay çıktı.

‘’Valladolid ya da Cadiz de ilgileniyor’’

Sezon başında transfer edilen ama istenilen performansa bir türlü ulaşamayan Tomas Pekhart’ın sözleşmesinin feshedilmesi başarılırsa Gaziantep 31 yaşındaki İtalyan golcüyle 1.5 yıllık sözleşme imzalayacak. Ancak Gaziantep biraz daha gecikirse Zaza’nın Valladolid ya da Cadiz’e gitme durumu var.

‘’Gündem yeniden Boli’’

Ferencvaros forması giyen Franck Boli'nin transferini pürüzler nedeniyle rafa kaldıran Gaziantep FK, Macar ekibiyle devre arasında yeniden temasa geçmeye hazırlanıyor.

28 yaşındaki santrforu Sagal+bir miktar para karşılığında almak isteyen kırmızı- siyahlılar, denklemden Sagal'ı çıkartıldı. Gaziantep FK, Fildişi Sahilli forveti devre arasında katmak için harekete geçti.

20 maç 5 gol

Ferencvaros formasıyla bu sezon 20 karşılaşmada kadroya giren Boli, 13’ünde ilk 11 başladı. Boli 5 gollük katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler