Gaziantep FK'de Sumudica ile yollar ayrıldı

Ali Bozkurt
06.03.2024 - 15:48 | Son Güncellenme: 06.03.2024 - 16:10

Trednyol Süper Lig ekibi Gaziantep FK, küme düşme potasından çıkmakta zorlanırken Beşiktaş maçı öncesinde Sumudica ile yolların ayıldığını açıkladı.

Gaziantep FK'de Sumudica ile yollar ayrıldı

AJANSSPOR HABER

Gaziantep'te Sumudica dönemi sona erdi... Gaziantep FK, Marius Sumudica ile karşılıklı olarak yolların ayrıldığını açıkladı. Detaylar...

Yollar ayrıldı

Süper Lig'de 18. sırada yer alan Gaziantep FK, Lig'de bir türlü çıkış yakalamadı. Güneydoğu temsilcisi Rumen çalıştırıcı Sumudica ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Sumudica'nın performansı

Eylül 2023'te Gaziantep'e imza atan Marius Sumudica, 27 karşılaşmaya çıktı. 10 galibiyet elde eden Sumudica, 6 beraberlik ve 11 mağlubiyet alarak 1.33 puan ortalaması yakaladı.

Sumudica gitmeyince Başkan yardımcısı gitmişti

Daha önce de yolların ayrılması beklenen Marius Sumudica görevine devam etmiş ve Gaziantep FK Başkan Yardımcısı Güney Dağdeviren istifa etmişti.

Hamza Hamzaoğlu aday

Marius Sumudica ile vedalaşmaya hazırlanan Süper Lig ekibi Gaziantep FK'nın teknik direktör adaylarından birinin de son olarak 1. Lig ekibi Eyüpspor'u çalıştıran ve 9 Mayıs 2022'den bu yana boşta olan Hamza Hamzaoğlu olduğu ileri sürüldü.

Gaziantep FK'nın teknik direktör adayları

Gaziantep FK'nın teknik direktörlük görevi için aday listesinde yer alan teknik direktörler şöyle:

Recep Uçar
Rıza Çalımbay
Tayfun Korkut
Ömer Erdoğan
Kemal Özdeş 

Senin için hazırladığımız haberler