Giray Bulak'tan Burak Yılmaz sözleri: 'Bazı şeyleri insanlara batıyor...'

13.11.2018 - 00:01 | Son Güncellenme: 13.11.2018 - 03:01

Giray Bulak'tan Burak Yılmaz sözleri: 'Bazı şeyleri insanlara batıyor...'

Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Trabzonspor, Ünal Karaman, Burak Yılmaz ve Arda Turan'la ilgili açıklamalarda bulundu.

Giray Bulak, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

'Nizamettin Çalışkan 1. Lig'in en iyi futbolcusu'

Balıkesirspor'un Gençlerbirliği karşısında elde ettiği galibiyeti değerlendirerek sözlerine başlayan Giray Bulak, "Sıkıntılı süreci bir an önce atlatmak istiyorduk ve  Gençlerbirliği maçının fırsat olacağını düşünüyorduk, bizim için çok önemli olan bir maçı kazandık ve mutluyuz. Sezona transfer yasağı ve iç sahamız bakımda olduğu için dezavantajlarla başladık. Nizamettin Çalışkan bence 1. Lig'in en iyi futbolcusu. Nizamettin'in sakatlığı vardı ve aramızda bir süre olmadı. Sedat Şahintürk için Şenol Güneş ile görüştüm. Sezon öncesi Şenol Hoca bizi kırmadı ve transfere izin verdi. Sedat'ın gelişimi için çalışıyoruz. Nizamettin takımda büyük bir ustalık yapıyor. Ben, Nizamettin ve diğer arkadaşlarımın performansından memnunum. Ümraniyespor maçında 3 puan kazanırsak ortam farklı olacak. Bu yıl Play - Off yapabilirsek çok güzel olacak" dedi.

'Karaman devam etmeli'

Trabzonspor, Ünal Karaman, Burak Yılmaz ve Arda Turan'la ilgili gündem yaratacak açıklamalarda bulunan Bulak sözlerini şu şekilde tamamladı:

Trabzonspor kesinlikle Ünal Karaman'la devam etmeli. Ünal Karaman bizim önemli bir değerimizdi, kaptanlığımızı yaptı, bu değerden hemen vazgeçmemek lazım. İnanıyorsanız, güveniyorsanız sonuna kadar gitmelisiniz. Ünal Karaman, Galatasaray'a 4 atarken iyi hocaydı da Yeni Malatyaspor'dan 5 gol yeyince kötü hoca mı oldu? Allah, Trabzonspor'a zeval vermesin. Bizim var olma sebebimiz Trabzonspor'dur. Trabzonspor'u bundan önceki 2 yönetim çok yıprattı. Trabzonspor yönetimi ve Ünal Hoca şu anda onlarla uğraşıyor.

'Burak Yılmaz gibi oyuncu bulmak kolay mı?'

Biz hemen oyunculardan vazgeçiyoruz. Burak Yılmaz gibi oyuncuyu bulmak kolay mı? Burak benim Antalyaspor'da oyuncumdu, babası da Antalyaspor altyapısında o dönem hocaydı. İkisini de çok iyi tanırım. Burak ve babasının kişiliğine kefilim. Burak çok önemli bir oyuncu. Burak'ın bazı şeyleri insanlara batıyor. 3 günlük Milli arada bu çocuklar eğlenmeye gideceklerdir, bunları çok afişe etmemek lazım!

'Arda basında çıkan şeyleri yapmaz'

Burak ve Arda'nın buluşması kadar doğal bir şey yok. Arda Turan'ın bazı hoş olmayan şeylerle gündeme gelmesini ben de onaylamıyorum fakat Arda basında çıkan şeyleri yapmaz. Yazarların dediği gibi değil! Arda ağır başlı bir çocuk kesinlikle yapmaz!

Senin için hazırladığımız haberler