Transfer | Görüşmeler başladı! Bakasetas Beşiktaş'a doğru...

Akın Ungan
04.01.2024 - 19:59 | Son Güncellenme: 04.01.2024 - 20:11

Beşiktaş, Trabzonspor'un yıldızı Anastasios Bakasetas transferi için Bordo-Mavili takım ile görüşmelere başladı. Siyah-Beyazlılar'ın vereceği bonservis bedeli belli oldu.

Transfer | Görüşmeler başladı! Bakasetas Beşiktaş'a doğru...

Bu sezon Trendyol Süper Lig'de rakiplerinin arkasında kalan, UEFA Konferans Ligi gruplarından çıkamayarak, Avrupa'ya veda eden Beşiktaş, ara transfer dönemi hazırlıklarına başladı. Kara Kartal, kadrosunu önemli bir isimle güçlendirmek için harekete geçti.

Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki pazarlıklar başladı

Beşiktaş, Anastasios Bakasetas için Trabzonspor'un kapısını çaldı. Fanatik'in haberine göre iki takım arasındaki görüşmeler başladı. 

Ertuğrul Doğan 1.5 milyon Euro istedi

Başkanlar düzeyinde başlayan pazarlıkta Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan Bakasetas'ın bonservis bedelini 1.5 milyon Euro olarak belirledi.

İlgini Çekebilir
Kartal'a PSG'den 19'luk orta saha!
Habere Git

"Sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalan bir oyuncu için 1.5 milyon Euro ödeyemeyiz"

Beşiktaş ise bonservis bedeli olarak 1.5 milyon Euro'yu fazla buldu. Siyah-Beyazlılar, "Sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalan bir oyuncu için 1.5 milyon Euro ödeyemeyiz" cevabını iletti.

Beşiktaş 500 bin Euro ödemeye hazır

Beşiktaş'ın, Bakasetas için Trabzonspor'a 500 bin Euro ödemeye hazır olduğu kaydedildi. Ayrıca Bakasetas'ın da Siyah-Beyazlı kulübe transfer olmaya sıcak baktığı belirtildi.

İşte Bakasetas'ın beklediği maaş

Anastasios Bakasetas'ın Beşiktaş'tan talep ettiği maaş da belli oldu. Yunan yıldızın Hasan Arat yönetiminden 2 milyon Euro maaş beklediği kaydedildi. Fakat bu rakamın aşağı düşebileceği de belirtildi.

İlgini Çekebilir
Resmi transfer açıklaması geldi! Vincent Aboubakar...
Habere Git

Anastasios Bakasetas'ın bu sezonki performansı

Anastasios Bakasetas bu sezon Trabzonspor formasıyla 16 maça çıktı. 30 yaşındaki on numara, 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler