Gözler Alves transferinde!

20.06.2017 - 13:37 | Son Güncellenme: 20.06.2017 - 13:37

AJANSSPOR DIŞ HABER - İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester City’nin Dani Alves ile anlaştığı şeklindeki haberler gündemdeki sıcaklığını korurken, Brezilyalı sağ bek ile ilgili İtalya’dan ilginç bir iddia geldi.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre ; Juventus forması giyen Alves için Premier Lig’de geçen sezon şampiyonluğa ulaşan Chelsea’nin de devreye girdiği iddia ediliyor. Ancak ; futbolcuya yakın kaynaklar da Alves’in Manchester City ile 2 yıllık anlaşma sağlayacağını öngörüyor.

Juventus yetkilileriyle bir araya gelen Dani Alves, sözleşmesini feshettikten sonra herhangi bir sürpriz olmazsa City ile sözleşme yapacak. Transferle ilgili resmi açıklamanın ise bugün yapılabileceği belirtildi.

Kariyerine Bahia’da başlayan Alves, 2002-2008 yılları arasında Sevilla’daki üstün performansıyla dikkat çekti ve daha sonra Barcelona’ya transfer oldu.

Alves, 2016 yılından beri Juventus’ta forma giyiyor. Siyah-beyazlılarda 33 maçta 6 gol 6 asistlik performans sergileyen 34 yaşındaki oyuncu, Brezilya Milli Takımı’nda ise 100 maçta 7 kez gol sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler