Göztepe uygun adım

30.03.2015 - 12:32 | Son Güncellenme: 30.03.2015 - 12:32

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Pazarspor'u deplasmanda 2-0 yenerek lider Bandırmaspor'u 2 puan geriden takibini sürdüren Göztepe, bitime 5 hafta kala şampiyonluğa olan inancını artırdı.

Teknik direktör Metin Diyadin, takımının ritmini bulduğunu belirtirken şunları söyledi:
"Üst üste Birlik Nakliyat Düzyurtspor ve Pazarspor maçlarında alınan galibiyetler camiamıza umut verdi. Bandırmaspor ile olan 2 puanlık farkın kapanacağına canı gönülden inanıyoruz. Futbolcularımın morali tavan yaptı. Herkes kupaya odaklanırken, taraftarımızın da güvenini yükselttik. Göztepe sezonu şampiyon olarak tamamlayacak."

Fikstürü de değerlendiren Metin Diyadin, Bandırmaspor'un kendilerine göre daha kritik maçlara çıkacağını anlatırken şöyle dedi:
"Bandırmaspor bu hafta düşmeme mücadelesi veren Kahramanmaraşspor'a konuk olup, daha sonra ardı ardına play off hesapları yapan İnegölspor, Sarıyer ve Hatayspor ile oyanayacak. Yine son maçına kadar umudunu koruyacak olan Altay'la İzmir'de karşılaşacak. Bu periyotta mutlaka takılacaklar. Biz tüm maçlarımızı kazandığımız takdirde mutlu sona ulaşırız. İplerin bizim elimizde olduğunu düşünüyorum. Yeter ki kaybetmeyelim, her şey istediğimiz gibi olacak."

Göztepe ise son 5 haftada Ankaragücü, deplasmanda Kocaeli Birlikspor, Gümüşhanespor, Kırklarelspor ve deplasmanda Nazilli Belediyespor'la karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler