Güney Amerika basını transferi duyurdu! Fenerbahçe'ye Uruguaylı sol kanat!

Orhan Gülek
07.05.2024 - 12:06 | Son Güncellenme: 07.05.2024 - 12:39

Fenerbahçe'de gözler yaz transfer dönemine çevrildi. Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvayan sarı-lacivertlilerle ilgili Güney Amerika basınından flaş bir iddia ortaya atıldı.

Güney Amerika basını transferi duyurdu! Fenerbahçe'ye Uruguaylı sol kanat!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Galatasaray'ın 6 puan gerisinde şampiyonluk mücadelesine devam eden Fenerbahçe, diğer yandan gelecek sezon için de hazırlıklarını sürdürüyor. Sonuç ne olursa olsun yine zirveye oynayabilecek bir kadro oluşturmayı hedefleyen yönetim, kalsa da gitse de çok daha yukarı seviyede oyuncu grubunu toplamayı düşünüyor.

Sarı lacivertli ekip, yaz transfer dönemi için çalışmalarını sürdürürken Güney Amerika basınından flaş bir iddia ortaya atıldı.

Fenerbahçe'den Maximiliano Araujo'ya transfer kancası

Güney Amerika basınından "bolavib"in haberine göre; sarı-lacivertliler, Toluca'da forma giyen 2000 doğumlu sol kanat Maximiliano Araujo için nabız yokladı.

Araujo'dan Fenerbahçe'ye yeşil ışık

Fenerbahçe'nin Uruguaylı kanat forvetin şartlarını sorduğu ve mayıs ayı sonunda resmi girişimlere başlayacağı ileri sürüldü. Oyuncunun Meksika'dan ayrılıp Avrupa'ya gitmek istediği de haberin içeriğinde vurgulandı.

Fenerbahçe'nin teklifi belli oldu

Fenerbahçe'nin 3 yıl daha sözleşmesi bulunan Araujo için 10 milyon Euro civarında bir teklif yapması bekleniyor.

Araujo'nun performansı

Tam adı Maximiliano Javier Araujo Vilches olan futbolcu, bu sezon Toluca formasıyla 34 maça çıktı. Uruguaylı futbolcu, 3 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi. 

Senin için hazırladığımız haberler