Hakim Ziyech, son haftalarda tutulmuyor! 6 gol...

Ali Bozkurt
05.05.2024 - 21:00 | Son Güncellenme: 05.05.2024 - 21:18

Galatasaray’ın Faslı futbolcusu Hakim Ziyech, Sivasspor maçında attığı iki golle Süper Lig’deki gol sayısını 6’ya çıkardı.

Hakim Ziyech, son haftalarda tutulmuyor! 6 gol...

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Galatasaray evinde Sivasspor ile karşılaşırken, sarı-kırmızılılarda Faslı futbolcu Hakim Ziyech maçta 2 gol sevinci yaşadı.

Müsabakanın 11. dakikasında sol taraftan ceza sahası içine giren Barış Alper Yılmaz’ın pasında Ziyech penaltı noktası yakında yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. 60. dakikada tekrar sahneye çıkan Faslı futbolcu ceza sahası dışından yaptığı vuruşta top ağlara gitti ve skor 4-1 oldu.

31 yaşındaki futbolcu böylece Süper Lig’de iç sahada ilk gollerini atarken, gol sayısını da 6’ya çıkardı. Faslı futbolcunun bu sezon ayrıca UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2 golü bulunuyor.

Müsabakaya 11’de başlayan Hakim Ziyech, 84. dakikada yerini Tete’ye bıraktı.

Maç sonu 3’lüsü Hakim Ziyech’ten

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Galatasaray sahasında mücadele ettiği Sivasspor’u 6-1 mağlup etti. Müsabakanın ardından sarı-kırmızılı futbolcular ve teknik ekip galibiyeti tribünlere giderek kutladı. Karşılaşmaya iki gol atan Faslı futbolcu Hakim Ziyech de taraftarların isteğini kırmadı ve 3’lü çektirdi. Maç bittikten sonra soyunma odasına giden Ziyech'i, Kaptan Fernando Muslera sahaya getirdi. 3'lünün ardından futbolcular galibiyet sevincini birlikte yaşadı.

Performansı ile taraftarın sevgilisi oldu

Hakim Ziyech, EMS Yapı Sivasspor ağlarını da havalandırmasının ardından son 4 lig maçında 4 gol ve 1 asistlik performans sergilemiş oldu. 

Bir ilki yaşadı

Ziyech ayrıca, Galatasaray forması ile ilk kez ceza sahası içerisinden gol bulmuş oldu. İkinci golünü ceza sahası dışından kaydeden Ziyech, kalan tüm gollerini ceza sahası dışından bulmuş oldu.

Senin için hazırladığımız haberler